Следва

GREGORY PORTER с първа позиция в SHAZAM

Лана Дел Рей с пет корици за Nylon - снимки

Става въпрос за испанското издание на силното списание. 30-годишната певица позира пред арт-директора на Nylon - Естебан Калдерон в 5 различни визии, обединени от приятния ретро грим и хубавото лице на Лана...

People of art преди 8 години

Става въпрос за испанското издание на силното списание. 30-годишната певица позира пред арт-директора на Nylon - Естебан Калдерон в 5 различни визии, обединени от приятния ретро грим и хубавото лице на Лана.

Поводът очевидно е новия албум на Дел Рей - Honeymoon, чиято обложка също е издържана в класически ретро стил, който е и главният мотив на албума, като дори този пример е достатъчен да обясни защо - една от композициите в него е кавър версия на хита на Нина Симон Don't Let Me Be Misunderstood. На главната снимка на албума певицата се вози в туристически автобус в шапка с широка периферия и във фирмените й вече ретро очила.

Излезе и лимитирана корица на албума, с крупна снимка на певицата. Феновете й все още гадаят, какво означава номера на телефона, написан на рейса, в който седи мацката. Сега номерът е недостъпен, но по всеобщо очакване това ще се окаже горещата линия на албума. Да разберем какво означават загадъчните цифри ще можем скоро - Honeymoon излиза на 18-ти септември.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра