Следва

Ретро фотографии на легендарната Лиз Тейлър от изложбата „Grit and Glamour"

Петъчна доза секс: Том Хидълстън - най-симпатичният злодей на екрана

След като научихме тайните на безупречния стил на Бенедикт Къмбърбач, едва ли ще възразите, ако...

People of art преди 8 години

След като научихме тайните на безупречния стил на Бенедикт Къмбърбач, едва ли ще възразити, ако продължим британската вълна с един от неговите най-добри приятели и колеги – Мистър Том Хидълстън.

С блестящото си изпълнение на Локи в поредицата „Тор“, британският джентълмен успя да засенчи дори самия Бог на гръмотевиците - Крис Хемсуърт, което бе основната причина кино ценителите да го отличат със званието „Най-симпатичен злодей на екрана“ за последното десетилетие.

Омайният брит започва своята професионална кариера изненадващо късно за актьорските среди, чак през 2001 г., но за по-малко от 10 години успява да впише в биографията си цели 40 филмови и телевизионни заглавия. Ок, признаваме си, впечатлени сме.

Като типичен представител на съвременния английски маниер и визия, Хидълстън често избира традиционната вталена риза и мъжко сако за ежедневния си аутфит, успявайки да постигне различен и индивидуален вид при всяка изпробвана комбинация. В този ред ще добавим, че интелигентният поглед на русокосия сладур определено не е зрителна измама. Том завършва последователно Университета Кеймбридж и Кралската академия за драматично изкуство, като паралелно с това научава и практикува 3 езика - испански, гръцки и италиански.



Смело потвърждаваме и, че актьорът е една от нашите лични причини трепетно да очакваме най-новия филм на Гийермо дел Торо, “Пурпурният връх”, и един от съществените мотиви да зарадваме трима от вас с двучасовото кино приключение. Вижте в Новата лента на Гийермо дел Торо "ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ" е тук. Спечели двоен билет сега! Остават само часове за възможността.

А ако топлото излъчване и сините очи на британеца са ви грабнали, но не сте сред щастливите избраници, ви предлагаме малка, но внимателно подготвена доза хидълстънски сексапил като петъчна компенсация. Твърде добра компенсация!









|


























 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра