Следва

"Път. Знаци. Откровения." от Кольо Карамфилов

Симфоничният оркестър на БНР ще озвучава неостаряващата класика "Кръстникът"

Първата официална за България кино премиера на неостаряващата класика на Франсис Форд Копола – "Кръстникът" (1972), ще бъде на 7-и ноември...

Movies & TV преди 8 години

Първата официална за България кино премиера на неостаряващата класика на Франсис Форд Копола – "Кръстникът" (1972), ще бъде на 7-и ноември, когато ще видим изключителен спектакъл с музика на живо, изпълнена от симфоничния оркестър на БНР.

Най-големият киноекран у нас, цели 220 квадратни метра, ще излъчи за първи път този филмов шедьовър в преработен HD формат. За целта в България ще бъдат внесени два специални проектора, същите използвани и за премиерата на шоуто в Роял Албърт Хол.

Над 60 музиканти ще дадат нов живот на великия филм на Франсис Форд Копола, репетициите на който текат с пълна сила.

„За Симфоничния оркестър на БНР ще е поредно творческо и професионално предизвикателство да се включи в спектакъла “Кръстникът LIVE in Concert”. Много от нас са израснали с книгите, филмите и най-вече музиката от „Кръстникът“, която и до днес остава като един от най-любимите и запомнящи се саундтраци в историята на киното.“, споделят от БНР.

Билетите на цени от 40 до 110 лв. можете да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна, включително и на 84 бензиностанции OMV и билетен център НДК.

Повече информация за събитието може да откриете на фейсбук страницата тук>>

More Movies & TV