Следва

VIVA HISTORY - новия образователен проект на VIVACOM и Сдружение „Българска история“

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

След като преживяхме хелоуин и потреперихме добре от страх, гледайки как зомбита, призраци и всякакви други подобни създания се борят за вниманието ни от екрана...

 

Movies & TV преди 8 години

След като преживяхме хелоуин и потреперихме добре от страх, гледайки как зомбита, призраци и всякакви други подобни създания се борят за вниманието ни от екрана, единственото нещо, което може да оправи положението е нова порция кино, този път не толкова страшна. 

Предложенията отново не са много, но пък за сметка на това най-накрая ще станем свидетели на двадесет и четвъртия филм за Джеймс Бонд - "Спектър". След като слушахме саундраци, гледахме постери и накрая проследихме как е минала премиерата в Лондон, е време да се насладим на новия Бонд в целия му блясък в цели 148 минути екшън.

Не ни търсете, на кино сме! 

"Фъстъчета: Филмът" ("The Peanuts Movie")

Актьорите: Анимация

Режисьорът: Стив Мартино

Сюжетът: Чарли Браун, най-симпатичният аутсайдер на света, се впуска в епично и смело приключение, а неговият най-добър приятел, милият бигъл Снупи, покорява небето в преследване на най-големия си враг, Червения барон. От въображението на Чарлс М. Шулц и създателите на поредицата Ледена епоха, ФЪСТЪЧЕТА: ФИЛМЪТ ще ви докаже, че всеки смотльо има своя звезден миг.

Премиерата: 6 ноември (България)

"Спектър" ("Spectre")

Актьорите: Даниел Крейг, Марк Зинга, Джеспър Кристенсен, Рори Кинер, Андрю Скот, Дейв Баутиста, Моника Белучи, Кристоф Валц, Леа Сейду, Наоми Харис, Бен Уишоу, Ралф Файнс, Бриджит Милър

Режисьорът: Сам Мендес

Сюжетът: Загадъчно послание от миналото на Бонд го изпраща на лична мисия в Мексико Сити, а впоследствие и в Рим, където среща Лучия Шарра, красивата и недостъпна вдовица на скандално известен мафиот. Бонд прониква на тайна среща, където разбира за съществуването на зловеща престъпна организация, известна под името СПЕКТЪР.

Междувременно в Лондон, Макс Денби (Андрю Скот), новият директор на Центъра за национална сигурност, подлага на съмнение действията на Бонд и значението на оглавяваното от М (Ралф Файнс) MI6. Бонд тайно вербува Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), които да му помогнат да открие Маделин Суон (Леа Сейду), дъщерята на неговия отколешен враг г-н Уайт (Джеспър Кристенсен), който може да се окаже ключът към разкриването на СПЕКТЪР. Като дъщеря на наемен убиец, тя разбира Бонд по-добре от мнозина други.

Приближавайки се все повече до сърцето на СПЕКТЪР, Бонд открива смразяваща връзка между себе си и врага, когото търси, изигран от Кристоф Валц.

Премиерата: 6 ноември (България)

More Movies & TV