Следва

Четиво в четвъртък: "Голи оток – островът на смъртта" от Венко Марковски

Нуми Рапас става Ейми Уайнхаус в нов филм за живота на трагично загиналата певица

Ейми се сдоби с огромна слава с излизането на албума Back to Black през 2006-та. Тогава тя спечели пет награди...

People of art преди 8 години

Нуми Рапас, станала известна с ролята си на Лисбет Саландер в първата, скандинавска, версия на филма „Момичето с драконовата татуировка“ (The girl with the dragon tattoo), ще се въплъти в скандалния драматичен образ на певицата Ейми Уайнхаус в биографичен проект за живота й. Филмът ще се режисира от Кирстен Шеридан, музикалните права обаче са под въпрос. В момента се водят преговори за тях с Мич Уайнхаус, бащата на покойната певица.

Ейми се сдоби с огромна слава с излизането на албума Back to Black през 2006-та. Тогава тя спечели пет награди „Грами“ след куп номинации и няколко победи в различни категории!


Ейми Уайнхаус


Нуми Рапас

Борбата й с алкохола и наркотиците обаче не остана скрита от пресата и феновете. Ейми си отиде на 27 години от неизяснена все още причина през 2011-та, но всички подозират и досега, че я убива злоупотребата със забранени субстанции. Когато трагедията се случва, албумът й става вторият най-продаван във Великобритания за 21-ви век.

По-рано тази година също се радвахме на филм за живота на певицата (Amy), с премиера на фестивала в Кан.

Бащата на Ейми беше против продукцията, която се превърна в най-критикуваната за годината. Да видим сега какво ще е мнението му за новия проект и ще даде ли той благословията си за поредната лента за знаменитата му дъщеря.


Ейми Уайнхаус


Нуми Рапас

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра