Следва

Нова книга, разкриваща ужасяващата истина за отношенията на принцовете

Първа рожба и за Ники Минаж

Не знаем името, нито пола

 

Celebrities преди 3 години

Рап-изпълнителката Ники Минаж и съпругът й Кенет Пети станаха родители. По информация на People, първото дете на двойката се е появило на бял свят на 30 септември в Лос Анджелис. Нито полът, нито името на новороденото се споменават засега.

"Точно в този момент Ники се чувства невероятно щастлива", разказа близък до певицата пред Harper's Bazaar преди дни. "Тя толкова дълго искаше да стане майка, така усърдно се молеше, и ето, че накрая се случи. Сега тя е най-щастливата жена. И с нетърпение чака мига, в който ще се срещне с него, или с нея".

Никаква по-нататъшна информация за раждането нямаме, но се надяваме мама и бебе да са добре и скоро да разберем подробности.

Междувременно припомняме, че само преди дни в семейството на Хоакин Финикс и Руни Мара се появи малкото сладко попълнение Ривър. Бебе си имат и Джиджи Хадид и Зейн Малик. А mommys-to-be са Ема Стоун и Елза Хоск.  

More from View Sofia

Ден на народните будители: разказваме за сестрите Стела и Ралица Каменови и как карат да заживеят наново потъналите села на България

All About Life преди 2 години

Българското село Живовци технически вече не съществува. Когато комунистическото правителство решава да построи язовир през 1966 г., селяните унищожават собствените си домове, за да направят място на новия водоем. Язовир "Огоста" залива празната равнина, където някога се издига селището.  

Успява ли момчешката прическа на принцеса Шарлийн след мистериозното й изчезване да прикрие тъжните й очи

Celebrities преди 1 година

Умореният вид на принцесата на първото публично събитие накара наблюдателите отново да се убедят, че далеч не всичко е наред в кралското семейство на Монако.  

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 2 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано