Следва

Бил Мъри - старият чаровник, който обича Коледа

Кейт Уинслет за първи път пред българска камера – тази събота в "Като на кино" по bTV Cinema

Тази събота Стаси Кара ще срещне зрителите на "Като на кино” с британската суперзвезда Кейт Уинслет. В едно откровено интервю носителката на „Оскар” ще разкаже за пътя си към актьорството...

Events преди 8 години

Тази събота Стаси Кара ще срещне зрителите на "Като на кино” с британската суперзвезда Кейт Уинслет. В едно откровено интервю носителката на „Оскар” ще разкаже за пътя си към актьорството, последната си роля в дългоочаквания филм „Стив Джобс” и ще си побъри със Стаси Кара чисто по женски от 18:00 часа по bTV Cinema. Последното превъплъщение на Кейт Уинслет е маркетинг директор в компанията на компютърния гений и неговата дясна ръка – Джоана Хофман. Кейт си партнира с брилянтния Майкъл Фасбендър, който влиза в ролята на Джобс.

“Станах актриса, защото не можех да си представя да правя нещо друго,” признава актрисата пред водещата на “Като на кино”. “Почти всички в семейството ми са актьори. Само майка ми не е. Когато ме избраха за “Прелестни създание” бях само на 17 години и не можех да повярвам! Животът ми много се промени след този филм, а когато направих и “Титаник”, той ме направи толкова популярна по света и ми даде възможност да избирам ролите си!”

Стаси Кара ще срещне зрителите на „Като на кино” по bTV Cinema и с актьора Симеон Лютаков, с когото ще си поговори за последните му проекти, страстта му към пътешествията и дъщеря му Лия.

„Като на кино” ще надникне и в историята на една от култовите филмови поредици – „Игрите на глада” малко преди последната част на сагата да излезе на голям екран, а Стаси Кара ще представи най-чаканите заглавия на големия и малкия екран - тази събота от 18:00 часа по bTV Cinema.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 4 дни

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.