Следва

Promenade à Versailles - приказна любов по френски

Всички носят... Високо вдигнатия кок

Небрежният кок често идва и си отива, но този път изглежда ще се задържи като тенденция, взимайки предвид очевидната любов на знаменитостите към прическата през изминалата година...

Hair преди 8 години

Небрежният кок често идва и си отива, но този път изглежда ще се задържи като тенденция, взимайки предвид очевидната любов на знаменитостите към прическата през изминалата година. Това, което го различава от рошавия кок, който познаваме достатъчно добре и който правим за секунди, когато бързаме на излизане от фитнеса, е позицията му, а тя е максимално на високо. С малко помощ от модната индустрия - умопомрачителната визия на Marc Jacobs за есен 2015 и тежката празнична сесия на Джесика Харт за Vogue, вече не чак толкова небрежният кок получава вниманието, което заслужава. Той е отличен съучастник в постигането на добрата визия за кино премиери, откривания на галерии, коктейли и всякакви други формални поводи, както чудесно се вижда от кадрите, които подбираме тук.

Освен че е супер шик, към положителните качества на високо хванатия кок прибавяме и скоростта, с която се прави: ако ще е небрежен и приятно разрошен можем да се справим без огледало и с 2/3 завъртания на косата; а ако е за по-формална визия, нужното време едва ли ще надхвърли 10 минути.

На снимката горе: Marc Jacobs есен 2015


Кара Делевин


Одри Тату


Риана


Гуен Стефани


Кейти Пери


Брит Робъртсън

Джейми Кинг


Лили Роуз Деп


Дженифър Лоурънс


Риана


Джована Баталия


Джиджи Хадид


Джесика Харт за Vogue


Бела Хадид


Кендъл Дженър


Джесика Харт


Лили Олдридж


Джована Баталия

More Hair