Pretty in the city - Темз

Миналата седмица Pretty in The City Girl беше Андреа, този вторник ви предлагаме среща с Темз. Тя е един от...

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота.

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris!Миналата седмица Pretty in The City Girl беше Андреа, този вторник ви предлагаме среща с Темз. Тя е един от водещите литературни блогъри в България, като нейният блог е сред най-четените у нас на литературна тематика. Учи право, работи в издателство Колибри, чете като изтребител, говори разпалено и се усмихва нежно и загадъчно. Вижте повече за градските навици на pretty избранницата ни в седмичния ни фотоблиц.

Коментари: 3

Светлана (2015/12/17 / 22:55)
Харесвам я и аз.
S
Shees (2015/12/16 / 20:21)
Страхотна! Интелигентна, с присъствие и разбира се, красива. Показвайте повече такива дами, толкова е хубаво освен картинки да има и качествено съдържание към тях.
E
elivasileva (2015/12/08 / 17:53)
Красива, интелигентна, лъчезарна! Само че не разбрах кое момиче избрахме миналия месец и кой / кои петима спечелиха продуктите на Garnier Pure?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.