Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016: СКОРПИОН

Годишен ХОРОСКОП 2016: ВЕЗНИ

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна...

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия, следвай ни в 12-те дни пред Новата година. Днес продължаваме със ВЕЗНИТЕ, а какво предвещаха звездите за първите 6-ма герои виж тук>>

Везни

2016 г. ще изисква постоянно да се развиваш, да усвояваш новото, да не мързелуваш, да се самоусъвършенстваш, да се научиш да се концентрираш върху едно нещо, да се грижиш за семейството и да бъдеш активен в професионалната сфера. Всички усилия които направиш ще ти се отплатят стократно!
Хора с отличен вкус и необичайно мислене, в ежедневието си Везните много рядко са уравновесени. През 2016 г. също ще чувстваш колебание и несигурност в собствените си способности и ще изпитваш затруднения при взимането на важни решения. В резултат на това ще започнеш да тестваш по няколко пъти всяко нещо, преди да вземеш окончателно решение. Всеки конфликт ще бъде разглеждан от всички страни, докато не стигнеш до правилното решение.

Работа

2016 г. обещава да бъде много продуктивна за всички онези, които обичат да работят усилено. Годината може да започне с някои финансови затруднения, но те ще бъдат временни. Много скоро, всички твои усилия ще бъдат достойно възнаградени.

Хороскопът за 2016 г. предвещава нови перспективи в деловата сфера за представителите на този зодиакален знак. Везните ще могат да се възползват от тези възможности, които в бъдеще ще се отразят изключително благоприятно на цялата им трудова дейност.

Хороскопът гарантира успех и късмет на всички, които проявят старание и трудолюбие в новите начинания. Захващай се без съмнение с нови дейности и проекти, отстоявай позицията си и това ще бъде оценено. Ще имаш отлична възможност да се проявиш и да докажеш своите професионални качества. Работата ще ти се отдава лесно и без напрежение и ще ти носи удовлетворение. Частният бизнес ще процъфтява във всички области и няма да има нужда да полагаш за това специални усилия.

В случай, че ти е писнало това, което правиш, дошло е време да смениш професията и местоработата си. Това е особено необходимо, в случай, че с колегите отдавна си в обтегнати отношения, тъй като 2016 г. не подкрепя конфликтните ситуации. Тези сложни взаимоотношения могат сериозно да навредят на работата ти. Ето защо, веднага се старай да решиш конфликта, не позволявай да се задълбочи и разрасне.

Любов

Везните, които вече са в двойка ще могат да укрепят отношенията си, защото годината ще благоприятства семейните връзки. Това е отличен период и за встъпване в брак от онези, които все още не са регистрирали официално връзката си.

Везните, които отдавна планират да имат бебе, трябва да са наясно, че това е един от най-добрите периоди за тази цел. Въпреки всички грижи, свързани с появата на нов член на семейството, това само ще укрепи отношенията в двойката и ще ги направи щастливи.

Романтична година за самотните Везни. Нови запознанства, ярки отношения, привлекателната сила на любовта. Любов отвъд доброто и злото. Любов като генетична потребност. Любов като дар и проклятие. Любов като загуба и намиране на себе си. Подобни чувства ще изпитат много представители на този зодиакален знак.
В края на годината Везните ги очакват изненади - за някои приятни, а за други - не много. Те могат да те подтикнат към известно необмислено и взискателно отношение към партньора. Заслужава си да се замислиш над това: не създавай проблеми там, където те не съществуват… не се опитвай да превъзпиташ втората си половинка. Също така трябва да разбереш, че най-важното в една връзка – не е интимната ѝ страна, а добрите и уважителни отношения. Брак и срещи, които се базират единствено на секс, са обречени на провал. Ако съществуват общи интереси и планове за бъдещето, такава връзка ще бъде дълготрайна.

Здраве


Като цяло, прогнозата за представителите на този знак от Зодиака е доста стабилна и добра. Това е особено вярно за тези, които са се чувствали добре в предходната година. През 2016 г. хороскопът обещава значителен енергиен резерв. Годината ще е благоприятно време за всички представители на този знак, които следят за храненето си, занимават се със спорт и като цяло водят здравословен начин на живот. Хороскопът съветва да се откажеш веднъж и завинаги от прекомерната употреба на алкохол и приема на нездравословна храна. Всички онези, които, напротив, не са готови да се отърват от своите лоши навици, може да очакват влошаване на хроничните заболявания, както и нови болести. Съществува голяма вероятност от стрес, психологически проблеми и появата на заболявания, които са трудни за диагностициране. В тази връзка се препоръчва да избягваш претоварването и да отделяш достатъчно време за почивка и отдих.

През следващата година може да започнеш свой собствен път на духовно развитие - разбира се, предпоставка за това ще бъде здравия организъм.

Годишният хороскоп - подробно!

More Astro