Следва

Най-вкусната гъбена супа по унгарски

Седмичен ХОРОСКОП - 4.01 – 10.01

Първата седмица на новата година ще бъде доста наситена с астрологични събития. Очаква ни ретроградното движение на две планети - Меркурий (вторник) и Юпитер (петък)...

Astro преди 8 години

Първата седмица на новата година ще бъде доста наситена с астрологични събития. Очаква ни ретроградното движение на две планети - Меркурий (вторник) и Юпитер (петък), някои не много приятни планетарни комбинации и в неделя - новолуние в 20-я градус на Козирога. Биосферата отразява динамиката на планетите и съответно: напрегнато начало на седмицата, труден период от вторник до четвъртък и два малки положителни промеждутъка за сметка на няколко кратки благоприятни аспекти на Луната - вторник и събота сутрин.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Всеки натиск отстрани може да е в твой ущърб – бъди свободен и независим в своите мисли, планове и действия. В теб ще възникнат желания, които ще трябва да обуздаеш, освен това ще трябва да потушиш негативните мисли и дори плътта си. Сега ще трябва усилено и усърдно да работиш, за да се придвижиш към целите, които си си поставил.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Дупка в бюджета и недостиг на средства за много желани от теб неща. Но Телците винаги намират нови възможности там, където другите изпадат в отчаяние. Част от плановете и желанията ще се наложи да отложиш за по натам и да се насочиш към тези дела, които могат да ти донесат приходи. През тази седмица, изкуството на малките стъпки ще ти помогне да се приближиш към целите си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Активната проява на емоции през тази седмица няма да ти донесе нищо добро. Дори да имаш възможността да се овладееш и контролираш вътрешните си импулси, най-вероятно няма да действаш точно по този начин и още повече ще нажежиш обстановката, за да излееш гнева си с пълна сила. В резултат на това, в средата на седмицата, те очакват безполезни препирни и разногласия, които само ще изразходят силите те, но едва ли ще постигнат някакъв резултат.

РАК 22.06 – 23.07

Благоприятна седмица от емоционална гледна точка, за всички, които търсят сродна душа, очакват нови чувства или искат да възродят стари отношения, добавяйки им сила и страст. Емоциите ще са много силни и трудни за удържане. Страстите може да те вкарат в различни ситуации, но не винаги в дълги и сериозни отношения, по-често до глупави и необмислени действия. Наслаждавай се на приятните моменти, но не забравяй да запазиш здравия си разум!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Работата, която трябва да се свърши в началото на седмицата, бързо ще те отегчи и ще ти се иска да промениш обстановката, да внесеш нещо ново в живота си, да се забавляваш или да се отдадеш на размишления, да направиш промяна у дома или да побезделничиш. И това желание ще бъде изпълнено, така че през втората половина на седмицата, не само ще внесеш промени в ежедневието си, но също така ще се чувстваш радостно и комфортно.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Препоръчително е малко да се дистанцираш от околните и да им позволиш да си живеят живота. Не давай на никой съвети и не споделяй своето мнение по който и да е въпрос. По-добре се заеми със себе си. 5 и 6 януари е отлично време за козметични процедури.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През тази седмица, настроението на Везните няма да е добро. Обстоятелствата в семейния живот ще изискват от теб умения да действаш разумно, премерено, без излишни емоции. Не се обезкуражавай! Освен това имаш отлични шансове да се справиш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Всичко е в твоите ръце, през тази седмица, пред теб се откриват много възможности и ще имаш достатъчно сили, за да постигнеш желаното. От теб ще се изисква много движение - външна и вътрешна активност. Няма да те свърта на едно място, тъй като ще се стремиш към нещо повече, а здравият разум ще ти помага да се придвижиш няколко крачки напред към целта си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ти сияеш, засенчвайки останалите, и животът е в ръцете Ти! Но внимавай - пречки от висшестоящи по време на работа или в семейната йерархия, няма да ти позволят да направиш всичко, за което копнееш.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В началото на седмицата настроението ти може да се окаже меланхолично. Вероятно някои събития ще те извадят от душевното равновесие, а когато си в сянката на негативизма, не виждаш светлата страна на нещата. През втората половина на седмицата ще се отърсиш от всякаква умора и ще започнеш активно да се движиш напред, ще се появят нови идеи, нови стремежи и желания, животът ти няма да бъде скучен.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

В тази първа работна седмица, те очакват много изненади - както приятни, така и не толкова. Но е по силите ти да направиш така, че да се възползваш от всички „благинки". Хороскопът предупреждава: не участвай във финансови авантюри и се доверявай само на своите близки.

РИБИ 20.02 – 20.03

При теб всичко е прекрасно! Прекрасното настроение и въодушевление ще ти позволят лесно да се справиш с всички задачи, които все пак ще трябва да решиш през седмицата. Уикендът използвай за свое удоволствие. Много приятни емоции ще ти даде общуването с деца и близки.

More Astro