Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Започнаха снимките на втория сезон на MasterChef

Започнаха снимките на дългоочаквания втори сезон на любимото кулинарно шоу MasterChef. Екипът на „Преди обед" влезе в кухнята на Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, за да разбере какви...

Events преди 8 години

Започнаха снимките на дългоочаквания втори сезон на любимото кулинарно шоу MasterChef. Екипът на „Преди обед" влезе в кухнята на Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, за да разбере какво са първите впечатления на строгото, но справедливо жури от претендентите за титлата и най-голямата парична награда в българския телевизионен ефир. Общото мнение, което триото топ готвачи на България сподели пред Венета Георгиева, е че кулинарите са силно амбицирани и добре подготвени. Сред сълзите от радост и разочарование ясно се откроява тенденцията, че първото издание на шоуто е било изграждащо по отношение на кулинарната култура, разбирането за същността на професията, качествата, които притежава добрият готвач и характеристиките на отличната храна. Шеф Михалчев обеща много изненади в един различен сезон на MasterChef, а шеф Ангелов пожела успех на всички любители на добрия вкус.

Хоби-готвачите, които влизат в горещата битка за престилката на MasterChef и мястото си на кулинарната арена, споделиха, че са проследили внимателно първия сезон на шоуто по bTV, за да отговорят на очакванията на взискателното жури. С интересни рецепти и техники, много въображение и прецизност, те са готови да сътворят „изкуство в чиния", за да преминат от любителското към професионално ниво в кухнята.

А кои ще бъдат новите гладиатори, които ще заслужат да влязат в редиците на MasterChef и новите рок звезди, зрителите ще разберат тази пролет по bTV.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 4 дни

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.