Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

В империята Бекъм се роди фотограф - Бруклин снима за Burberry

Ябълката не пада по-далече от дървото и след като мама и татко са сред уважаваните имена в модния бранш - дизайнери и модели, никак не е случайно, че Бруклин Бекъм започва да стъпва с уверена крачка в него...

People of art преди 8 години

Крушата не пада по-далече от дървото и след като мама и татко са сред уважаваните имена в модния бранш - дизайнери и модели, никак не е случайно, че Бруклин Бекъм започва да стъпва с уверена крачка в него.

Най-големият син на Дейвид и Виктория е на път да затвори вратата от вътрешната страна на насочената в модния бранш империя на семейство Бекъм като даде сериозна заявка, че ще се заминава професионално с фотография, модна фотография.

16-годишният Бекъм вече може да се похвали и с първия си сериозен ангажимент - заснемането на на най-новата сериоя от аромати Burberry.

От модния бранд не скриха ентусиазма от избора си на фотограф и са категорични, че новаторството в погледа на Бруклин може да даде нови хоризонти на кампанията, която му предстои да заснеме.



“Искам да уча изкуство и фотография. Обичам футбола, но страстта ми към киното и фотографията е по-силна”, сподели развълнуван Бруклин.

Това далеч не е първият път, в който от Burberry се доверяват на семейство Бекъм - през 2014 г. Ромео блесна в рекламния клип на британската им капмания. Очаква се именно двамата братя да застанат смело зад новия проект – Бруклин като фотограф, а Ромео като модел.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра