Следва

Оскар 2016: Пълният списък с наградените

Животът след 45: Памела Андерсън съвсем гола за Paper Magazine

Здравей, добре забравено старо!

People of art преди 8 години

Да гледаме Пам гола по кориците на списанията не е нищо ново. Но въпреки това не можем да подминем поредната гола фотосесия на 48-годишната, този път за Paper Magazine и този път - както майка я е родила.

От страниците на изданието Андерсън ни се представя в образа на ретро дива с пищна прическа и ярък грим, а от модните аксесоари върху нея има...само обувки.

Между другото Памела реши да ни покаже прелестите си (за кой ли път), не за да се похвали с тялото си, а с благородна цел. Новият проект е резултат от сътрудничеството на звездата с дизайнера Амели Пичърд, създателка на еко колекция от изкуствена кожа.

С голата си фотосесия Памела обръща внимание на публиката, че изобщо не е задължително да карат животните да страдат, за да изглеждат добре:
„Да си веган, е секси. Аз не съм дизайнер. Звездите не са дизайнери. Не обичам думата „знаменитост“, защото хората стават известни без основателна причина“, казва Андерсън и добавя, че сме длъжни да се стремим към зелена икономика и само тогава нещата в живота ни ще потръгнат.



Не е изненадващо, че откровената сесия на Памела се появи именно в Paper Magazine. Изданието напоследък си спечели слава с провокативните си проекти. Точно там през 2014 се появи и скандалната фотосесия с разголената Ким Кардашиян.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра