Следва

Андрей Слабаков в "Стани Богат"

Нов шоурум на Astella Atelier

На дата 7 април Аля Милушева открива лайфстайл шоурум на Astella Atelier. ..

Events преди 15 години

На дата 7 април Аля Милушева открива лайфстайл шоурум на Astella Atelier. Невероятните дамски и мъжки тоалети, изработени с характерния почерк на Носителката на Златна игла за 2008, вече съжителстват в луксозен комфорт с уникалните дизайнерски мебели от новата линия на марката Astella Home.

В новия шоурума на Astella се предлагат и аксесоари към мебелите в духа на марката – римски щори, японски стени, спални комплекти, кокетни възглавнички, пердета от дизайнерски платове... Любимият детайл на Аля Милушева в обзавеждането – огледалото – присъства навсякъде в лъскавия шоурум. Манекени, облечени в дамските и мъжки тоалети на Astella деликатно се облягат на стилни масички, придавайки уют и стилна визия на интериора. Оригиналната концепция се реализира за пръв път в България и придава нов смисъл на представата за моден бизнес в страната.

В духа на лондонските партита ще протече откриването на уникалния шоурум. За музикалния стайлинг на събитието ще се погрижат виртуозните цигуларки от квартет Hypnotic, които са подготвили и специална изненада за Аля Милушева и нейните гости. Наскоро красавиците от квартета реализираха специала фотосесия с рокли на Astella.

Откриването на лайфстайл шоурума на Astella ще се състои на 07.04.2009, вторник, от 19:30 ч., ул. Сребърна 48.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.