Следва

Последният сезон на "Под прикритие" завладява телевизионния ефир за пореден път

TLC представя новата поредица „Създател на миски“, която разкрива как се печелят конкурси за красота

„Създател на миски“ е комедийна поредица с участието на симпатичния, но саркастичен Бил Алверсън. Той е най-желаният консултант по конкурсите за красота...

Events преди 8 години

„Създател на миски“ е комедийна поредица с участието на симпатичния, но саркастичен Бил Алверсън. Той е най-желаният консултант по конкурсите за красота в САЩ и е отговорен за превръщането на победителките в състезанията в едни от най-разпознаваемите лица в страната. TLC отива в малкия град Андалусия, Алабама, за да покаже как Бил умело съчетава своя забавен семеен живот и интензивните си професионални ангажименти като успешен адвокат и консултант по конкурси за красота. Първият епизода на „Създател на миски“ започва на 7-и март, понеделник, по TLC с два поредни епизода от 21:00 часа.

Поредицата „Създател на миски“ следва Бил Алверсън докато се среща с претендентките и ги консултира коя е правилната рокля за тях, как да произнесат перфектната реч, как да покажат талантите си и да се разходят пред журито в изискан тоалет. Не всичко обаче се крие във външния вид. Бил дава експертните си съвети, за да подготви претендентките за интервюто, което е най-важната част от състезанието. В предаването ще видим как Бил превръща както менталната, така и физическата подготовката на момичетата в своя мисия.

Поредицата ще ни запознае и със семейството на Бил и ще ни позволи да надникнем в личния му живот. Децата му са източник на постоянно забавление: Уилям има обективно мнение за баща си, Бланш си мисли, че баща ѝ мирише на изкуствен тен, а „принцеса“ Стела расте бързо и подлудява баща си. Всичко това обаче се случва само в дома му, защото когато влезе в студиото, критичният, директен и забавен Бил изисква най-добрите резултати от своите потенциални звезди на конкурсите за красота.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.