Бюти дневникът на жената с главно Ж. 24 часа с... Мария Илиева

В най-женския месец имаме нужда от вдъхновяващи жени повече отвсякога! От дами, които с висок ток и убийствена усмивка влизат в стаята и те оставят без думи...

В най-женския месец имаме нужда от вдъхновяващи жени повече отвсякога! От страхотни представителки на този велик пол, които с висок ток и убийствена усмивка влизат в стаята, срещата те на улицата, казват ти дума, или две, и те оставят без думи. От жени с професия. От жени с не просто доказан, но развит потенциал, които нежно и уверено вървят смело напред.

Абе, имахме нужда от жени с главно Ж и ги намерихме. Специално за вас събрахме 8 от най-обаятелните дами от родния шоубизнес, с които по женски седнахме и обменихме идеи, настроения, енергия, рецепти за красота, тонус, диета, бюти режим... Е, и за мъже поговорихме, разбира се. Прекарахме 24 часа с тези дами - събудихме се до тях, усмихнахме им се и ги следвахме през целия ден, докато не дойде време да останат по любимото си бельо и нощен крем за лице. Защо ли? За да разберем как поддържат перфектния си външен вид и защото този месец НИЕ, ЖЕНИТЕ, сме на преден план! Не ни липсваше смелост да погледнем през очите на тези обаятелни родни момичета и да ви покажем какво е да си в кожата им. И се харесахме! Вярваме, че ще го усетите и вие!

Тя няма нужда от представяне, защото каквото и да се каже за Мария Илиева навярно ще бледнее пред кариерата й на изпълнител и доказал се професионалист. За обаянието й като жена може да се говори безкрайно, но отново би било някак бледо копие на убийствената и усмивка и сексапил, който ръси след себе си като звезден прах... Как го постига неповторимата Мария? Ето как, специално и дълго, за нас и вас, за View Sofia:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.