Следва

Motorola отново е в играта

Fearless: Най-добрите сватбени фотографии на зимата

Снимка от сватбата е артефакт, натоварен с толкова особена емоция и такива плътни, макар и неизказани очаквания, че е ужасно важно как точно ще изглежда...

Стил преди 8 години

Снимка от сватбата е артефакт, натоварен с толкова особена емоция и такива плътни, макар и неизказани очаквания, че е ужасно важно как точно ще изглежда. Защото, когато след време я погледнеш, на няколкото квадратни сантиметра ще се събират най-интимните ти мисли, най-трепетните ти емоции, най-важните решения.

Затова, поради непреходната важност на заснемането на този толкова особен и трепетен момент за нас, хората, фотографите непрекъснато измислят нови, креативни и много различни начини да увековечат гмуркането в брачните води на младоженците, които ги ангажират. Неповторимите пози и композиции и отношението към детайла правят някои фотографии по-добри от останалите.

От Fearless Awards четири пъти в годината награждават снимките-първенци, обединявайки ги във въздействащи колекции на сайта си. Тук днес са най-хубавите фотографии от изминалия сезон. Гледаме и им се радваме заедно.

А помните ли онази вълшебна поредица, в която пак така, една от друга по-красиви, ви показахме най-добрите фотографии на първия миг от живота на десетки сладки бебета. Вижте я отново тук!



 

More Стил