Следва

Големите любовни истории: Едит Пиаф, живот в розово... Или не съвсем

Поли Генова на сцената на Евровизия 2016

Поли Генова на сцената на Евровизия 2016...

Music преди 7 години

Поли Генова ще излезе на сцената на Евровизия 2016 тази вечер. Тя ще представи България под номер 12 във втория полуфинал на песенния конкурс. Поли ще изпълни “If love was a crime” в оспорвана конкуренция с още 17 песни от Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Беларус, Сърбия, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания и Белгия. Впечатляващото шоу започва точно в 22:00 часа българско време и ще се излъчи на живо по БНТ1 и БНТ HD.

Според регламента на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) от България може да се гласува за другите изпълнители. Но тези българи, които се намират в чужбина, имат шанса да подкрепят Поли. Те трябва да пребивават в една от следните държави: Великобритания, Италия, Германия, Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Беларус, Сърбия, Беларус, Сърбия, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания или Белгия.

Сънародниците ни трябва да гледат местната телевизия, която излъчва конкурса и да следват посочените инструкции и телефонните номера, които се появяват на екрана. Вотът на зрителите започва веднага след края на последната конкурсна песен и трае 15 минути.

Подробна информация за гласуването от чужбина може да се открие на poligenova.eu/glasuvane или в официалната страницата на БНТ за Евровизия във Фейсбук – BNT Eurovision Bulgaria.

Снощи се проведе втората генерална репетиция за втория полуфинал на Евровизия 2016. Тя бе изключително важна за Поли, тъй като нейното изпълнение бе оценявано от професионалните журита.


Гледайте втория полуфинал на Евровизия 2016 от 22:00 часа
на живо по БНТ1 и БНТ HD!

More Music