Следва

Спечели страхотни награди с "Алиса в Огледалния свят"

Седмичен ХОРОСКОП - 23.05 – 29.05

Основният фактор, определящ състоянието на биосферата през тази седмица ще бъде напрегнатия аспект между Юпитер и Сатурн...

Astro преди 7 години

Основният фактор, определящ състоянието на биосферата през тази седмица ще бъде напрегнатия аспект между Юпитер и Сатурн. Това е трети и последен точен 90 градусов аспект, във взаимния 20-годишен цикъл. Първите два, през август 2015 г. и през март 2016 бяха белязани с трудни икономически и политически събития.
Трябва да се обърне внимание и на активността на още две планети - Венера и Марс.

Във вторник Венера напуска знака Телец и навлиза в Близнаци, където нейната сила отслабва. В следващите два дни Венера и Марс ще бъдат в точна опозиция, което ще провокира напрежение в личните и колективни отношения, ще се отрази на творческия потенциал и мотивацията на много хора. Трябва да се отбележи, че във вторник и сряда, вероятността от конфликти е доста висока, така че е препоръчително да се ограничат важните срещи и контакти.
Най-спокоен ще бъде четвъртък, но в петък ситуацията отново ще се влоши. Първо, в този ден квадратът Юпитер - Сатурн ще достигне кулминацията си. Второ, Марс, който сега е ретрограден, ще се върне в знака Скорпион, където агресивните му качества ще нараснат, което ще се отрази не само на отношенията, но и на самочувствието на много хора. Като се има предвид това, препоръчително е в края на седмицата да намалим физическото натоварване и да се погрижим за своята почивка през уикенда.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако в тези дни не овладееш раздразнението или започнеш да предаваш на хората около теб лошото си настроение, през следващата седмица твоето близко обкръжение ще постъпи по абсолютно същия начин с теб. Тази седмица е подходяща за активни действия. Опитай се да се потопиш в работата си - това със сигурност ще се отрази по най-благоприятния начин на твоя авторитет и на твоите финанси.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази благоприятна седмица за теб ще премине на един дъх. Срещи, контакти, възможности да демонстрираш своите таланти и да споделяш своите впечатления, ще направят тези дни ярки и ще усетиш как времето бързо лети. Твоето обаяние ще очарова много хора, което ще ти позволи да създадеш нови връзки, да разшириш кръга си на общуване и да се радваш на заслужена популярност. Това се отнася и за личния живот и за кариерата.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Късметът ще те следва във всички делови начинания, но това не е причина да се отпускаш. Твоите конкуренти само чакат момента, когато ще изгубиш бдителност и ще започнеш да правиш грешки, така че бъди нащрек! Ако в любовта нещо не върви добре, успокой се и остави нещата да следват своя ход. Тогава всичко ще стане ясно и ще си дойде на мястото. Ако се чувстваш зле, вземи душ, погрижи се за себе си, заеми се с любимите си неща, хапни нещо сладко, отиди на кино.

РАК 22.06 – 23.07

За повечето Раци, тези седем дни няма да бъдат никак леки. Много емоции ще предизвикат отношенията в семейството. Това е мястото, където трябва да насочиш силите си, това е мястото, където ще бъде необходимо да проявиш търпение и сдържаност. Имай предвид, че в средата на седмицата буквално за дреболии, сякаш без повод, може да избухнат грандиозни скандали. В тази суматоха дори и най-благите намерения ще се приемат с недоверие и могат само да влошат вече сложната ситуация.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Очакват те срещи, успешни контакти и обмен на мнения. Всичко това ще те ободри емоционално и ще те настрои на много оптимистични планове и действия. През този период, интуицията ще ти дава мъдри съвети. И това със сигурност ще ти помогне не само да получи полза, но също така и да се измъкнеш лесно от неловките ситуации.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Много неясна и поучителна седмица. През този период, за да запазиш обичайния си начин на живот, опитай да погледнеш по-внимателно на хората, които те заобикалят. Това е неподходящо време за смяна на работата или за сключване на бизнес споразумения. Би било добре ако не подписваш важни документи и бъдеш по-внимателен по пътищата, особено в края на седмицата. И за да си успешен, трябва непременно да съгласуваш действията си с партньори и хора, които могат да ти дадат мъдър съвет.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Неочаквани събития или щастлива случайност ще те накарат да направиш преоценка на ситуацията и това ще ти помогне бързо да постигнеш желаното. Но в края на периода ще ти бъде по-трудно да намериш общ език с околните, така че втората половина на седмицата, не е най-доброто време за промени в обичайния ритъм на живот.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Нараства твоята проницателност и способността да планираш своите действия, а това ще ти помогне да предчувстваш хода на събитията. Но, в началото на седмицата може да се сблъскаш с недружелюбно отношение, насочено лично срещу теб, така че се старай да стоиш далеч от всякакви конфликти и да използваш цялото си обаяние и чар при достигането на собствените цели и желания. Освен това, не е най-неподходящото време за големи покупки, защото може да похарчиш твърде много пари за подаръци, които никой да не хареса.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако животът не те радва с нови възможности и щастливи шансове, това говори, че се движиш в погрешна посока. След като се заемеш с нещо, което наистина отговаря на твоите таланти и способности, пред теб веднага ще се отворят благоприятни перспективи. В личния живот те очаква временно затишие.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица по-добре разчитай единствено на собствените си сили. Старай се да се захващаш само с онези неща, които наистина ще бъдеш в състояние да направиш. Също така, не взимай участие в съмнителни начинания. Въпреки това, желанието за промяна на обичайното обкръжение ще бъде ключов фактор за нови запознанства с хора, готови да станат за теб не само приятни събеседници и познати, но в последствие и надеждни приятели, и дори съмишленици.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Промените, които те очакват, със сигурност ще се окажат към по-добро, дори нещата да не се случат по начина, по който си ги планирал. Ако през този период внезапно спре да общува с теб човек, който си смятал за приятел, не се притеснявай - приятелството, както и любовта, се проверява в критични ситуации и хората, които те обичат, ти стават още по-близки и по-скъпи.

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица, за да не огорчат живота ти разни проблеми и неприятности, хороскопът те съветва да не бъдеш активен. Понякога е по-добре да оставиш нещата такива, каквито са. Това се отнася особено за личния живот. Плувай по течението и позволи на любимия човек да ръководи и насочва вашите отношения - и тогава много бързо между вас ще възникне пълно разбирателство.

More Astro