Следва

Сейнт Уест с гардероб като на татко

На пазар... в Бали! Задължителен шопинг лист.

Арт магазинът "Убуд" в Бали носи свой собствен уникален заряд...

Shopping преди 7 години

Арт магазинът "Убуд" в Бали носи свой собствен уникален заряд. Там „пируват“ всички цветове, които можеш да си представиш, хората са различни, самият аромат, който се носи из това място, е специфичен.

Да, светът на "Убуд" е много повече от „Яж, моли се и обичай“. Не очаквахме точно такива отзиви от подобно кътче. Но блогърките обърнаха представите ни, споделяйки, че именно, пазарувайки от това място, са открили уникални попадения (като разкошните плетени чанти), както и повечето поклонници на Джулия Робъртс и шопинг-маниаци. Явно доста хора пътуват с тази едничка цел – да се сдобият с шопинг богатствата, „виреещи“ единствено там.

Икат и батик



Това са два вида шарени платове, които са специалитетът на Индонезия. Изключително издръжливи, тъй като техниката на боядисване е неповторимо добра и се практикува само там. Има толкова много цветови комбинации, че при разглеждането на тези платове, очите ти вероятно ще светнат като две слънца.
За да усетиш предимствата на тези платове, задължително трябва да се сдобиеш с такива!

Не пропускай да се отбиеш и в малкото магазинче на име Manik Bali Ikat Tailor, което се намира точно срещу "Убуд", за да видиш разкошните изработки именно от икат и батик – чанти, дрехи в десетки красиви цветове! Освен това, отзивите за този магазин са невероятни: изключително любезен персонал, който разбира от работата си и е компетентен по всеки въпрос. Хората ще ти помогнат в избора, който вероятно ще обхваща ВСИЧКО, тъй като това магазинче е същинска съкровищница!
Пълно е с модерните в момента „кимоно-якета“ с колани, цветни рокли, невероятни кафтани… Но това не е най-хубавото!
Ако все пак нищо не ти допадне, можеш просто да си избереш плат, да кажеш кой размер носиш и как искаш да изглежда всичко - и професионалистите от магазина ще изготвят дреха специално за теб. А това няма да ти коства повече от 50 долара!

Плетени чанти



Тези уникални чанти се изкупуват за секунди в "Убуд", буквално трябва да си вземеш куфар, който да напълниш с плетени чанти, когато тръгнеш да пътуваш за вкъщи. Изключително достъпни са, не струват повече от 10 долара и са наистина разкошен аксесоар.

„Пом-пом панталонки“ (Pom-pom shorts)



Невероятно удобни и свободни – тези панталонки плачат за гардероба ти! В Бали не струват повече от няколко долара, а изборът сред модели и цветове, разбира се, е огромен. Идеални са за спане, за плаж, дори за излизане. Определено тази дестинация ни спечели!

More Shopping