Следва

Петте спирки тази седмица

Miss Grand April

10 момичета ще се борят за титлата Мис Гранд тази вечер /28.04/.

Events преди 14 години

10 момичета ще се борят за титлата Мис Гранд тази вечер /28.04/. Домакин на конкурса за красота и този път ще бъде хитовото нощно заведение Гранд де Лукс,съобщават от агенция Профайл.

Магнетичната Маги Желязкова от предаването “В салона” по ТВ2, попизпълнителката Анелия,Глория,тв водещата на Лабиринт по Планета Симона Първанова, Зейнеб Маджурова,Александър Беседин, Мистър Менхънт 2009 Виктор Ангелов ще оценяват претендентките за титлата Мис Гранд.

“Конкурсът няма да бъде нагласен,тъй като търсим натуралната красавица,която умее да се забавлява и да бъде себе си.”коментира за медиите модния пиар Наско Лазаров.

Всеки месец тук ще се провеждат конкурси за красота,а в края на годината победитеките ще позират за специален арт календар,който на благотворителен бал ще бъде разпродаден с цел набиране на средства за нуждаещите се деца без родители, допълни пък Десислава Кирова управител на Гранд де Лукс.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?