ПРОтекция с ПРОбиотик за децата ни

Всички родители се изправят пред въпроса как да предпазят най-ефективно ... 

Летни вируси, висока температура в детската градина, грип в училище - болестите ни преследват ежедневно и надпреварата да им избягаме не е лесна, особено, когато засягат най-скъпото ни - нашите малчугани. Всички родители се изправят пред въпроса как да предпазят най-ефективно децата си от болести и как да засилят имунитета им. Дали да разчитат само на здравословното хранене и спорта или пък да подсилят организма им с допълнителни средства, каквито са имуностимулантите, витамините и хранителните добавки.

Има един отговор на всички тези въпроси и това е приемът на пробиотици – те са не само онази хранителна добавка, която спомага баланса на чревната флора след прием на антибиотици, но и създават устойчивост срещу болестотворните микроорганизми, произвеждат антитела и повишават имунитета. Благодарение на своите ензими пробиотиците помагат за усвояването на хранителните вещества в процеса на храносмилането и синтезират редица смилателни ферменти и важни витамини – витамин В1, В2, В6, В12 и др. Те произвеждат много аминокиселини, включително и т.нар. незаменими, които човешкият организъм не може да синтезира.

Приемането на Lactoflor Kids от деца подпомага укрепването на тяхната имунната система и е ефективен при запек, храносмилателни разстройства, чревни инфекции, възстановяване след употреба на антибиотици и др.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.