Следва

Най-значимото джаз събитие на България започва днес с два дни подгряваща фестивална програма

Драма, трилър и МНОГО любов по TV1000 през август

Драма, трилър и любовни приключения ще завладеят ефира на TV1000 през август...

Events преди 7 години

Драма, трилър и любовни приключения ще завладеят ефира на TV1000 през август. Премиерите ще се излъчват всеки понеделник през най-топлия месец от годината. На 8 август от 22:00 часа зрителите за първи път ще могат да гледат мюзикъла „Наем“, а на 15 август, седмица по-късно, от 21:30 часа е ред на „Дивата река“. Следващият понеделник по същото време ще се излъчи „Четирите пера“, а в последния понеделник на август, от 21:30 часа, може да се насладите на „Знак на съдбата“.

"Наем"

Любимият на мнозина мюзикъл „Наем“ е адаптиран за големия екран в история за любов, загуба и СПИН, докато група приятели се борят да свържат двата края в Ню Йорк в началото на деветдесетте години. Сред тях е Роджър (Адам Паскал) - амбициозен автор на песни, който се опитва да се справи след самоубийството на приятелката си.
Съквартирантът на Роджър - Марк (Антъни Рап) е режисьор, който се опитва да балансира между изкуството и търговията. Неговата приятелка Морийн (Идина Мензел) е самовлюбена художничка, занимаваща се с арт перформанси, наскоро го е напуснала заради адвокат на име Джоан. Том Колинс (Джеси Л. Мартин), който е професор по философия също е част от този сплотен кръг.

"Дивата река"

Когато гледате „Дивата река“ затегнете коланите си за този изпълнен с действие трилър с участието на Мерил Стрийп и Кевин Бейкън, който ще изправи въоръжени крадци срещу опитна гребкиня и нейното семейство. Докато се наслаждават на почивката си и се занимават с гребане, Гейл Хартман (Мерил Стрийп), нейният съпруг и синът им попадат на двама гребци, които се нуждаят от помощ. След като им предлагат помощта си, семейството се оказва въвлечено в ситуация на живот и смърт, хванати като заложници, тъй като двойката гребци в нужда се оказват въоръжени крадци на свобода. Следва поредица от тревожни събития, предизвикващи смразяващи тръпки, и смъртоносни водни каскади, докато Гейл се опитва да защити семейството си от маниакалния Уейд (Кевин Бейкън) и неговият партньор.

"Четирите пера"

Гледайте Хийт Леджър в една великолепна адаптация на класическа история за британската отчаяна храброст – „Четирите пера“. Годината е 1884 и когато Хари Фавершам подава оставка от своята офицерска служба в армията по принципни съображения, докато неговият полк се подготвя да се бие в Судан, трима приятели и годеницата му Етне (Кейт Хъдсън) му дават по едно бяло перо – символ на малодушие. Решен да докаже, че не е страхливец, Хари открива, че най-добрият му приятел Джак

(Уес Бентли) и бившият му полк са в опасност, така че той решава да се отправи към Судан.

„Знак на съдбата“ отвежда зрителите в една магична нощ по време на коледните празници в Ню Йорк. Безнадеждните романтици Джонатан Трейгър (Джон Кюсак) и Сара Томас (Кейт Бекинсейл) изглежда имат съдбата на своя страна. След повече от една случайна среща те се влюбват един в друг само за да открият, че и двамата са ангажирани с други сериозни връзки. Решавайки да оставят своето бъдеще в ръцете на случайността, те се разделят с надеждата, че един ден съдбата ще ги събере отново. Лошо синхронизиране, поредица от злополучни събития и премеждия в Шекспиров стил се съчетават в една весела и вълнуваща развръзка.

Още за продукциите на TV 1000 можете да откриете тук, както и на Facebоок страницата на канала.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.