Следва

Петте любими парчета на DJ Akasha

Адел се самоцензурира

Всички познаваме Адел и макар да не сме били на неин концерт на живо, няма как дори по телевизията да не ни направи впечатление, че езикът на талантливата блондинка е доста остър...

People of art преди 7 години

Всички познаваме Адел и макар да не сме били на неин концерт на живо, няма как дори по телевизията да не ни направи впечатление, че езикът на талантливата блондинка е доста остър.

В забавната си лудост и начинът, по който Адел забавлява публиката по време на концертите си, доста често се случва от устата ѝ, освен невероятна мелодия, да излезе и някоя друга нецензурна дума.

Съвсем скоро се намери "доброволец", който реши да преброи колко пъти Адел се изпусна по време на фестивала Гластънбъри.

„Цели 33 пъти!!! Представяте ли си. Не съм математичка, не минах дори изпита си в училище, но въпреки това пак мога да изчисля, че съм псувала на всеки няколко минути. Затова сега се опитвам да укротя езика си и да не псувам толкова. Виждам много майки сред публиката и искам да ми простите, ако пак го направя. Просто знайте, че никога не го правя със злоба“, заяви Адел по време на концерта си в Лос Анджелис.

Въпреки че вече започна да се усеща, концертът ѝ в LA не мина без да използва няколко пъти любимата си думичка с F...

Адел си е Адел, каквото и да казва, ние си я обичаме...

More from View Sofia

5 неща, които не знаехте за Елза Скиапарели, зодия Дева, смела до лудост

All fashion преди 9 месеца

Припомняме интересни факти от живота й. Става въпрос за невероятен стратег в бизнеса, за абсурдно модерно мислене и за основите на една модна империя, която днес, век по-късно, преживява повече от Ренесанс.     

Грандамата на пианото Елизабет Леонская гостува на Софийската филхармония

Music преди 3 години

На 18 февруари Софийската филхармония посреща на сцената на зала „България" една от грандамите на пианото – Елизабет Леонская. Под диригентската палка на Роберт Фаркаш легендарната пианистка ще представи Третия концерт за пиано на Бела Барток. Във втората част на вечерта ще звучи 39-та симфония на Моцарт.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра