Търсим свежо попълнение в Рекламния ни отдел. Искаме творческа нагласа, хъс и дарба за търговия, даваме удивително приятна среда за работа, фундамент за развитие и кеф от работата.

Ти си човек, който не се притеснява от срещите с много и различни хора, на които се предлага добър продукт, какъвто е View Sofia, и не се тревожи от моментите, в които работата е много. Лоялен, честен и адекватен си, не летиш в облаците и не си представяш, че навсякъде, където ти не си, е по-добре оттам, където си.

Ако си ни разбрал и ти се занимава с реклама и маркетинг, включително продажба на рекламни площи и изпълнение на творчески рекламни поръчки за супер интересни клиенти, пиши ни на editorial@viewsofia.com. С най-убедителните в трите до пет мотивационни изречения ще се свържем веднага.

Коментари 1

Добави коментар
ViktoriaB (29/03/2017 / 09:43)

Здравейте, Опитвам се да изпратя мейл във връзка с обявената позиция, но ми дава грешка при изпращането му. Мога ли да получа друг адрес, чрез който да Ви изпратя кандидатурата си? Благодаря предварително.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още