Търсим свежо попълнение в Рекламния ни отдел. Искаме творческа нагласа, хъс и дарба за търговия, даваме удивително приятна среда за работа, фундамент за развитие и кеф от работата.

Ти си човек, който не се притеснява от срещите с много и различни хора, на които се предлага добър продукт, какъвто е View Sofia, и не се тревожи от моментите, в които работата е много. Лоялен, честен и адекватен си, не летиш в облаците и не си представяш, че навсякъде, където ти не си, е по-добре оттам, където си.

Ако си ни разбрал и ти се занимава с реклама и маркетинг, включително продажба на рекламни площи и изпълнение на творчески рекламни поръчки за супер интересни клиенти, пиши ни на editorial@viewsofia.com. С най-убедителните в трите до пет мотивационни изречения ще се свържем веднага.

Коментари 1

Добави коментар
ViktoriaB (29/03/2017 / 09:43)

Здравейте, Опитвам се да изпратя мейл във връзка с обявената позиция, но ми дава грешка при изпращането му. Мога ли да получа друг адрес, чрез който да Ви изпратя кандидатурата си? Благодаря предварително.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

19-04-2017

Въпрос:

Напоследък започнах да използвам често сух шампоан. До колко това е полезно за косата ми? 

Отговор:

В динамичното ежедневие на днешния ден, няма спор, че сухият шампоан е практичен формат продукт, който ни предоставя изключителен комфорт, но в същото време, нека имаме предвид, че в случаите, в които имаме възможност да обгрижим косата си пълноценно...Прочети...

Item of the day

Мечта за лятото...

Виж още
Мечта за лятото!

Жълт бутон

Бионсе ражда по-рано!

Бионсе ражда по-рано!

Виж още