Търсим свежо попълнение в Рекламния ни отдел. Искаме творческа нагласа, хъс и дарба за търговия, даваме удивително приятна среда за работа, фундамент за развитие и кеф от работата.

Ти си човек, който не се притеснява от срещите с много и различни хора, на които се предлага добър продукт, какъвто е View Sofia, и не се тревожи от моментите, в които работата е много. Лоялен, честен и адекватен си, не летиш в облаците и не си представяш, че навсякъде, където ти не си, е по-добре оттам, където си.

Ако си ни разбрал и ти се занимава с реклама и маркетинг, включително продажба на рекламни площи и изпълнение на творчески рекламни поръчки за супер интересни клиенти, пиши ни на editorial@viewsofia.com. С най-убедителните в трите до пет мотивационни изречения ще се свържем веднага.

Коментари 1

Добави коментар
ViktoriaB (29/03/2017 / 09:43)

Здравейте, Опитвам се да изпратя мейл във връзка с обявената позиция, но ми дава грешка при изпращането му. Мога ли да получа друг адрес, чрез който да Ви изпратя кандидатурата си? Благодаря предварително.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Зеленото море на Катерина

Виж още
Зеленото море на Катерина

Жълт бутон

С коя се гушка Бруклин Бекъм?

С коя се гушка Бруклин Бекъм?

Виж още