Следва

"Красавицата и Звяра" счупи рекорди

Магнетичният "Хищници в мрака" на Том Форд - в кината от 9 декември

Том Форд представя този незабравим романтичен трилър, изпълнен с шокираща интимност и завладяващо напрежение...

Movies & TV преди 7 години

Том Форд представя този незабравим романтичен трилър, изпълнен с шокираща интимност и завладяващо напрежение, който изследва тънката граница между любовта и жестокостта, отмъщението и изкуплението. Номинираните за „Оскар“ Ейми Адамс и Джейк Джиленхол влизат в ролите на разведена двойка, които откриват мрачните истини един за друг и за самите себе си в „Хищници в мрака“. 

"Хищници в мрака" - Трейлър с български субтитри

"Хищници в мрака" - Втори Трейлър

Жанр: романтичен трилър
Актьорски състав: Ейми Адамс, Джейк Джиленхол, Майкъл Шанън, Арън Тейлър-Джонсън, Айла Фишър, Карл Глусман, Арми Хамър, Лора Лини, Андреа Райзбъроу, Майкъл Шийн
Режисьор: Том Форд
Сценарист: Том Форд

 

More from View Sofia

Хорър филмите, заслужаващи Оскар

Movies & TV преди 1 година

На фона на големия брой злополучно пренебрегнати достойни филми на най-различни наградни форуми, може би най-очевидното сред низвергнатите е, че те са често от жанра на ужасите - отново. Насочваме вниманието ви към неотдавнашните номинации за "Оскар", в които две брилянтно завладяващи картини от 2022 г. - "Pearl" на Ти Уест и "Nope" на Джордан Пийл - бяха напълно игнорирани в процеса. А ако си припомним последното десетилетие на годишните номинации, това със сигурност не е първото родео на Академията, в което тя се разминава с така оспорвания филмов жанр.

More Movies & TV