Следва

Белослава на корица в новия MAX

Опасно близо. Епизод 5

В пети епизод на поредицата „Опасно близо – Лили Иванова” зрителите ще се насладят на уникални кадри от...

Events преди 14 години

В пети епизод на поредицата „Опасно близо – Лили Иванова” зрителите ще се насладят на уникални кадри от репетициите на Лили с още една мега звезда – Васко Найденов, с когото двамата подготвят изпълнението на страстно танго за откриването на формата Dancing Stars.

Кое е по-важно, когато една пееща звезда танцува: дали правилното изпълнение на стъпките или перфектното изпяване на фразите? Доволни ли са двамата партньори в тангото от себе си и от организацията на репетиционния процес? Защо и двамата са съгласни, че след аплодисментите на публиката, най-важният миг за един артист е мига на уединение след падане на завесата? И имат ли днешните изпълнители сценично присъствие според личната оценка на Васил Найденов? Всичко това ще научите от техните разкази в епизода.

Успоредно със суматохата около старта на Dancing Stars, в пети епизод на поредицата зрителите ще научат още какво е накарало Лили да стегне внезапно багажа си и да напусне сцената на „Амбасадор” преди повече от четири десетилетия; кой е станал повод за пролени от музиканта Здравко Радоев сълзи; защо Лили прекъсва свой концерт заради възрастна жена и за кого от големите български звезди певицата е била като майка през последните години от живота му.

Всичко това, както и още много автентична „Лили-атмосфера” ще видят зрителите тази събота, 30 май, от 16:00 ч. по bTV.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?