Следва

Just like Blumarine

Double trouble - Кръгли очилца

В последното десетилетие очилата стават все по-наложим аксесоар. И като такъв, се налага и непрекъснатото им...

Shopping преди 14 години

В последното десетилетие очилата стават все по-наложим аксесоар. И като такъв, се налага и непрекъснатото им обновяване. Стилът, цветовете, формата и размерите са водещи фактори в закупуването им, като не на последно място поставяме и сезонните модели на всеки дизайнер, с препратки към вече създадените и изживяни във времето си визии. Сега обаче избирай внимателно, дилемата е трудна.

Тъй като големите рамки са някак вечния стил, с който придружаваш елегантния си, но не дотам практичен вид, на път за работа или на път към любимия си нощен клуб, можеш да повториш или дори да потретиш в голямото разнообразие от такива.

Много електро, ужасно много блясък, фантастичната класика в този модернизъм и прекомерния размер на твоето самочувствие, което видиш ли, е било подхранено добре с този фантастичен “look”, те правят да изглеждаш още по-секси, отколкото всъщност си.



С Парис Хилтън под ръка и с всички огромни аксесоари, които намериш нейде из дрешника, влез в тази ърбан реалност, гребена на вълната за поредна година.

С по-нежно лице, с по-характерен овал, можеш да позволиш на своите oversized рамки да импровизират от твое име. И все пак удобни, и все пак недотам изтъркани.



Ако пък си авантюрист и дълбоко в душата си скрил непокътнат бунтарския си дух, редом до всички отживели хипарии, които са били гениалния за времето си саундтрак към студената бира, дългата коса и фестивала Удсток, тогава е време да възобновиш страстите си, да ги облечеш в новите “одежди” на краля и да проходиш гордо и победоносно с един друг поглед, с едни по-други идеали. Да прокараш “на крак” тази ретроградна тенденция е не само амбициозна, но и много красива в основите си мисия.



Имайки предвид огромния риск да изглеждаш леко нелепо с този си избор, можеш да се съобразиш поне донякъде с формите и чертите на лицето си. Актуалните за този сезон "Джонленънън-ки" пазят тайните си за този уникален вид само за богоизбраните и тези, които родом са нетрадиционни в решенията си за облекло. Ако все пак решиш и се спреш именно на тях, имай предвид, че като аксесоар са достатъчно уникални.

Така че запази всички 60-тарски дрехи в гардероба си, нахлузи чифт дънки и бяла тениска и се отдай на удоволствието да бъдеш различен, припявайки си леко "I Feel Fine". Rock’n’Roll baby!
 

More Shopping