Следва

Четиво в четвъртък: "Три сестри, три кралици" от Филипа Грегъри

Втората част от 7-ми сезон на "Живите мъртви" се завръща в цял свят на 13 февруари

FOX, водещ бранд в световната развлекателна индустрия, част от Fox Networks Group, обяви, че седми сезон на „Живите мъртви“ ще се завърне на 13 февруари от 23:00 ч...

Events преди 6 години

FOX, водещ бранд в световната развлекателна индустрия, част от Fox Networks Group, обяви, че седми сезон на „Живите мъртви“ ще се завърне на 13 февруари от 23:00 ч., броени часове след премиерата в САЩ по AMC.

Втората част от седми сезон се състои от осем епизода. „Живите мъртви“ си остава най-гледаното телевизионно шоу за пета поредна година. Изпълнителни продуценти на сериала са Скот М. Гимпъл, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро, Дейвид Алпърт и Том Люс. „Живите мъртви“ ще се завърне в над 200 държави в цял свят първо по FOX в рамките на 24 часа след премиерата в САЩ като част от стратегията на Fox Networks Group да излъчва сериала едновременно във всички територии.Мотото на втората част от седми сезон, където ще проследим развитието на историята с главния герой Рик Граймс (Андрю Линкълн) и групата оцелели, е „Rise Up” („На бунт!“).FOX излъчва ексклузивно „Живите мъртви“ и е глобален лидер в премиерното разпространение на развлекателно съдържание до международната аудитория. Развлекателният канал си партнира с AMC за сериала на сценарно ниво, а още през 2010 г. и за реализацията на първото в света глобално симултанно излъчване. Сериалът вече е подновен за осми сезон, с който ще се завърне при повече от 200 милиона зрители по света в над 200 държави първо по FOX. Осми сезон ще стартира със стотния епизод на поредицата.

More Events

Задължителна изложба в Париж: Музеят Монмартър и жените сюрреалисти

Events преди 3 месеца

Музеят на Монмартър приветства жените авангардистки, оставили своя отпечатък върху сюрреалистичното движение от началото на 20 век, на които историята (често) забравя да отдаде почит. Изложбата ще продължи до 10 септември 2023 г.