Следва

Четиво в четвъртък: "Три сестри, три кралици" от Филипа Грегъри

Втората част от 7-ми сезон на "Живите мъртви" се завръща в цял свят на 13 февруари

FOX, водещ бранд в световната развлекателна индустрия, част от Fox Networks Group, обяви, че седми сезон на „Живите мъртви“ ще се завърне на 13 февруари от 23:00 ч...

Events преди 7 години

FOX, водещ бранд в световната развлекателна индустрия, част от Fox Networks Group, обяви, че седми сезон на „Живите мъртви“ ще се завърне на 13 февруари от 23:00 ч., броени часове след премиерата в САЩ по AMC.

Втората част от седми сезон се състои от осем епизода. „Живите мъртви“ си остава най-гледаното телевизионно шоу за пета поредна година. Изпълнителни продуценти на сериала са Скот М. Гимпъл, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро, Дейвид Алпърт и Том Люс. „Живите мъртви“ ще се завърне в над 200 държави в цял свят първо по FOX в рамките на 24 часа след премиерата в САЩ като част от стратегията на Fox Networks Group да излъчва сериала едновременно във всички територии.



Мотото на втората част от седми сезон, където ще проследим развитието на историята с главния герой Рик Граймс (Андрю Линкълн) и групата оцелели, е „Rise Up” („На бунт!“).



FOX излъчва ексклузивно „Живите мъртви“ и е глобален лидер в премиерното разпространение на развлекателно съдържание до международната аудитория. Развлекателният канал си партнира с AMC за сериала на сценарно ниво, а още през 2010 г. и за реализацията на първото в света глобално симултанно излъчване. Сериалът вече е подновен за осми сезон, с който ще се завърне при повече от 200 милиона зрители по света в над 200 държави първо по FOX. Осми сезон ще стартира със стотния епизод на поредицата.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 3 седмици

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.