Следва

Публикуваха фотографии от СССР през 50-те, архив на американското аташе

Фънки става рекламно лице на ШЕСТ МАЛКИ БИЗНЕСА

От днес стартира онлайн конкурс, в който собствениците на микро фирми могат да кандидатстват за възможността Димитър Ковачев – Фънки да стане тяхното голямо рекламно лице...

People of art преди 7 години

Стартира конкурс на Финтрейд Файнанс АД, в който шестима победители ще спечелят рекламна кампания с лицето на известния български рок музикант и промоутър

Финансовата компания Финтрейд Файнанс АД започва годината с поредната атрактивна инициатива в подкрепа на малкия бизнес в страната. От днес стартира онлайн конкурс, в който собствениците на микро фирми могат да кандидатстват за възможността Димитър Ковачев – Фънки да стане тяхното голямо рекламно лице.

Победителят няма да бъде един, а общо шестима, като всеки от тях ще получи от Финтрейд безвъзмездна рекламна кампания, чието лице ще бъде известният рок музикант и промоутър Фънки. В инициативата могат да участват български компании с брой служители до 9 души заети лица. Крайният срок за кандидатстване е до 20-ти февруари 2017 г., като заявките се подават на сайта на компанията и конкурса promo.fintrade.bg/funky

За да се определят победителите, заявките на участниците ще бъдат оценявани според три основни критерия: очакваният ефект за техния бизнес от рекламата с Фънки; визията им за развитие на дейността в краткосрочен план; решението им за инвестиране в рекламни дейности на сума от 1000 лв.

С отговорната задача да изберат победителите в конкурса са натоварени организаторите от Финтрейд Файнанс АД, екипът на Tribal Worldwide Sofia, с които се реализира кампанията, както и ръководителите на „Таратанци“ ООД, финалисти в първото издание на Финтрейд Бизнес Награди.

„Финтрейд е сравнително млада компания, но още от създаването ни в нашата политика сме заложили мисията да бъдем надежден съюзник на микро и малкия бизнес в България. Нашата цел е да даваме на предприемачите това, от което имат реална нужда, а рекламата е едно от проблемните пера за всеки малък бизнес“, споделя Николай Николов – изпълнителен директор на Финтрейд Файнанс АД.

Фънки ще бъде рекламното лице на всяка една от спечелилите фирми. Форматът и периодът на реклама ще се определят от потребностите на всеки един от печелившите бизнеси – интернет, външна или принт реклама. Експертното жури и собственика на съответната компания ще преценят кой е най-подходящият формат реклама според спецификата на бизнеса.

„Идеята е адски готина, похвална и много свежа. Припознах се в този проект, защото и Големите са били някога малки и са тръгнали от някъде… Никога не е лесно. Вярвам, че кампанията на Финтрейд ще „удари“ едно рамо на малките предприемачи у нас, за да бъдат още по-страхотни в това, което правят най-добре“, коментира участието си Фънки.

Печелившите в конкурса ще бъдат обявени на 21-ви март 2017 г., като след това ще бъдат реализирани поетапно и шестте рекламни кампании. В края на месец октомври от Финтрейд ще направят анализ и представяне на резултатите от кампаниите и какви са били ефектите за всеки един бизнес.

Това е поредната инициатива на Финтрейд Файнанс АД, която е в унисон с мисията на компанията да бъде съюзник на микро и малките фирми. През 2016 г. беше даден успешен старт на първото издание на конкурса Финтрейд Бизнес Награди, в която участваха десетки предприемачи от цялата страна.

За „Финтрейд Файнанс“АД:
Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ и специализирана във финансирането на микро и малкия бизнес. Компанията е част от международна Група от компании с над 11 години опит в микрофинансирането.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра