Следва

Самуел Финци специално на София Филм Фест, за да представи двата си филма

"Цветове на любовта" - изложба на Гроника Кавафян

„Цветове на любовта" е оживялата палитра на онова, което остава извън клишето. Експлозия на нюанси, които не само носят красота, но и увереност, че всеки от нас има право на любов."...

Events преди 6 години

„Цветове на любовта" е оживялата палитра на онова, което остава извън клишето. Експлозия на нюанси, които не само носят красота, но и увереност, че всеки от нас има право на любов."

Това е само малко въведене за предстоящата изложба на вече познатото име Гроника Кавафян - съвременен художник, чиито водещи творчески мотиви са вдъхновени от природата, женския образ и абстрактните мотиви. Магията, която се крие в нейните картини, ни кара да обърнем поглед навътре в себе си.

Изложбата ще изобрази колоритната абстракция и ще провокира въображението ни, ще ни разгърне "палитрата“ на любовта чрез експлозия на нюанси, които освен с красота ще ни дарят със стремеж да преследваме любовта.

Ние ще стартираме своя уикенд с изкуство, ако и вие имате нужда от своята съботна доза красота, картините са изложени от 11 до 28 март, сред руините на стара Сердика в хотел Арена ди Сердика.

Повече за събитието може да намерите
тук>>

More Events

Вълнуващ 6-ти октомври за Театър „София“ - премиера на "Перфектни непознати"

Events преди 2 месеца

След дълга подготовка и интензивен репетиционен процес, спектакълът „Перфектни непознати“ с режисьор Стайко Мурджев е готов да се срещне със своята публика. Театър „София“ гостува на сцената на „Сълза и смях“, където ще станем свидетели на това как един сценарий за филм може да се превърне в споделено живо събитие, да се преобрази в театрален спектакъл