Следва

Melody - ноти за красота

Лятна прегръдка с Cartier

Ароматът говори за теб самата, разказва истории, говори с мек глас и с нежно едва доловимо докосване обгръща...

Beauty News преди 14 години

Ароматът говори за теб самата, разказва истории, говори с мек глас и с нежно едва доловимо докосване обгръща тялото ти и емоциите ти.

Новият аромат на Cartier е точно такъв. Това е парфюм за модерната жена, която обаче вярва във финото, нежното, женското начало на нещата. Ароматът на Cartier Delices гали кожата на всяка дама, за да разкрие онази скрита женственост по изящен, нов и уловим начин.

Интересното и уникалното при аромата на Cartier е онзи сладникав вкус, който е обгърнат от нотки на свежест, които му придават уникалност и идентичност. Точно като теб самата.

Основният аромат на вишна е обгърнат с леден воал, който придава свежест на иначе сладкото ухание, като двата аромата се допълват взаимно.

Освен с уханието на ледена вишна, парфюмът е допълнен с аромати на бергамот, чиито зелени, свежи цитрусови тонове се допълват идеално с аромата на сладка вишна.

В дълбочина се усещат и сладките аромати на три вида жасмин: бял, жълт и розов, които придават дълбочина на парфюма и на цялата ароматна есенция. Посредством жасмина новия Cartier Delices се превръща в чувствен, едновременно сладък, но и свеж аромат, който идеално ще пасне на твоята модерна женствена натура.

В основата на аромата се развиват и нотки на санталово дърво и амбър, които придават магична екзотична нотка на аромата, мекота и кадифен ефект, солен привкус и усещане за кадифено мека кожа докосната от пролетното слънце. Подходяща за бохеми от нов тип.

Cartier Delices ще намериш магазин Kult, в ЦУМ.
novea-bg.com

 

More from View Sofia

More Beauty News