Следва

"Императорът" на Люк Жаке с премиера този петък у нас

HP стартира глобална кампания за сигурността с участието на Крисчън Слейтър

HP Inc. представи първата дългосрочна програма, която цели да повиши познанието относно възможните рискове по отношение на сигурността...

Events преди 7 години

HP Inc. представи първата дългосрочна програма, която цели да повиши познанието относно възможните рискове по отношение на сигурността, с които се сблъскват бизнеса и потребителите. Старт на инициативата дава награждаваният актьор Крисчън Слейтър, представяйки премиерата на новата интернет поредица на HP Studios - „Вълкът“, която демонстрира как корпоративни системи могат да бъдат хакнати и какво могат да направят компаниите, за да се защитят.

В поредицата, Слейтър систематично хаква компания – от отдела, който се занимава с разпределение на пощата, чак до заседателната зала – използвайки пренебрегнатите от компанията възможни заплахи и слаба защита на принтери и компютри. Първите серии наблягат на това, че сигурността вече не е само въпрос на мрежа или инфраструктура, а трябва да е грижа на всеки.



„Както вселената на свързани устройства расте експоненциално, така расте и усъвършенстването и обхвата на кибератаките. Сигурността на устройствата, информацията и личните данни са един от основните фокуси при развитието на технологиите, както и изключително важни при взимане на решение с кой и с какво да се свържем“, каза Антонио Луцио, изпълнителен директор маркетинг и комуникации за HP. „HP е една от водещите компании, която се стреми непрекъснато да развива сигурността на компютърните технологии и „Вълкът” е креативен начин да повишим информираността за това непрекъснато нарастващо предизвикателство пред компаниите.“

„Вълкът” е режисиран от номинирания от BAFTA и наградите „Еми“ Ланс Акорд, а монтажът е дело на носителя на Награда на филмовата академия на САЩ Кирк Бакстер.

„Хакерските атаки са сериозен и непрекъснато нарастващ проблем за бизнеса и потребителите. Когато HP ме поканиха да участвам в тази поредица, аз си помислих, че това е една великолепна възможност, която ще помогне да образоваме масовата публика как по-добре да се защитава от кибератаки“, каза Крисчън Слейтър.

„Вълкът” можете да гледате на http://www8.hp.com.

More from View Sofia

Parlez-vous français? Търсим си колеги с френски, италиански и английски

All About Life преди 4 години

Паралелно със стажантската си програма, обявяваме и търсене за преводач-редактори, които могат да се похвалят с отлични знания по език, редакторски умения, отношение към модата, изкуството, градския и социален живот. Търсим хора, пълни с идеи, желание за работа и въображение, за да се присъединят към Редакцията на View Sofia.

Четиво в четвъртък: "Соцгурме" от Албена Шкодрова

Books преди 9 години

Тази богата, задълбочена, интересно написана книга ще ви преведе през опита на комунизма с тъга и смях. Тя обединява в цялостен разказ очаквани и неочаквани теми: политиката за моделиране на модерната жена, куриоза с българския марципан, готварските книги от периода...

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?