Следва

Реалност/Фикция

Madame Figaro за аксесоарите

Аксесоарите! Това са малките неща, които създават големия стил. Те са онези допълнения, които имат властта да преобразяват...

Events преди 14 години

Аксесоарите! Това са малките неща, които създават големия стил. Те са онези допълнения, които имат властта да преобразяват. Да превърнат жената от тълпата в дамата със собствен почерк. Мadame Figaro селектира най-атрактивните и актуални за сезона чанти, обувки, колани, накити, шалове.



Повечето са толкова толкова уникални, че наподобяват завършени произведения на изкуството сами по себе си.
Като най-авторитетното модно списание Madame Figaro навлиза в дълбочина в проблематиката и предлага разсъждения за това, какво се крие зад една шапка или чифт високи обувки, как влияят върху егото, самочувствието, себеусещането ни и какви послания излъчват за нас към околните. И още – открито за философията на аксесоара от директорката на марката Jimmy Choo Тамара Мелън, от краля на обувките Кристиан Лубутен, от уникалния творец Кензо Такада.

Уникално по рода си беше и тазгодишното 62-ро издание на филмовия фестивал в Кан, отразен по достойнство на страниците на списанието.

Чрез поглед зад кулисите, чрез коментар на най-обсъжданите заглавия от конкурсната програма, чрез фокус върху най-престижните аксесоари и бижута, марките и роклите, носени от звездите на червения килим, чрез интервюта с председателката на филмовото жури – Изабел Юпер, и с носителката на наградата за най-добра актриса за ролята си в “Антихрист” Шарлот Генсбур.
 

Чети още:
Експлозия от цветове в грима и в предложенията за декорация на дома;
Тенденциите, очертани на международното мебелно изложение в Милано;
Райска дестинация за ваканция – остров Мавриций.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.