Събери силата в себе си: Детоксикирай се!

20-04-2017 Текст: View Sofia/Екип Фотография: View Sofia 1
Добави коментар

Динамично ежедневие! Шантав пролетен климат! Разнородни замърсители!

Това са само част от факторите, които допринасят за напрежението на организма ни. В стремежа си да свършим всичко, понякога забравяме най-важното - ГРИЖАТА за самите нас!

Пролетната умора и отпадналостта веднага изчезват, ако съумеем да се погрижим правилно за себе си. Спорт, правилно хранене и куп други предложения са чудесен вариант, но понякога ритъмът на живот не позволява нужното постоянство това да се случи.

За това пък открихме вълшебството на органичната добавка DetoxiFive, която да допълни и хармонизира живота ни. Защото човешкото тяло е изложено на разнородни замърсители. Те влизат у нас с въздуха, с храните и напитките, чрез козметиката, препаратите за бита или пък лекарствата. Чрез кръвта се разнасят и натрупват в различни органи и системи. А ако токсините не успеят да се изхвърлят навреме от организма, обмяната на клетъчно ниво се затормозява.

На помощ ни идват пет различни билки в един продукт, които се борят за това в никоя система от организма ни да не останат натрупани токсини.

DetoxiFive събира в себе си силата на андрографиса, леспедезата, мащерката, репея и селена, за да подпомогне естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Всяка от съставките е специално подбрана, тъй като отговаря за удовлетворяване на нуждите на най-важните детоксикиращи органи и системи – за предпазване на клетките им, неутрализирането на токсините и обменните разпадни продукти и изхвърлянето от организма на вредоносните субстанции. Съставките действат синергично и подпомагат цялостната детоксикация на организма, тъй като прочистването трябва да бъде единен и цялостен процес.

Петте вълшебници:

- андрографис - пази нашия черен дроб, стимулира имунната система и с горчивите си качества спомага за забързване на процесите по пречистване на тялото.

- леспедеза - кръвта и бъбреците ни са защитени от тази малка вълшебница. И, ако някой си мисли, че само черният дроб е отговорен за пречистването на организма ни, нека си помисли пак.

- мащерка - за белия ни дроб, който поглъща замърсения въздух около нас в продължение на 24 часа, всеки ден.

- репей - освен че прави кожата и косата ни по-красиви, спомага за прочистването на лимфата и кръвта и укрепва съединителната тъкан.

- органичен селен - един от най-силните и мощни антиоксиданти. Пази от токсичния ефект на тежките метали и се грижи за сърцето.

Защото чистотата е половин здраве!
Детоксикираме се под формата на 60 таблетки DetoxiFive от по-добрите аптеки, пием по две, сутрин и вечер, когато сме по-напрегнати и нещата просто са други.

Коментари 1

Добави коментар
QueenGeek (21/04/2017 / 10:55)

Факт е, че наистина помага!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още