Когато чалгата влезе дори в СХУПИ: Директорката вън!

Когато чалгата влезе дори в СХУПИ: Директорката вън!

Директорката вън!

Защо ли? Защото не може да продадеш Националната гимназия по приложни изкуства за "дарение" от 200 лева и да позволиш в двора й да се заснеме чалга клип.

Още по-скандалното е, че във видеото към "хитачката" на певеца Ангел - "Бухалка", участват и ученички от СХУПИ, които са на възраст между 15 и 16 години, но пък имат писмено съгласие от родителите си, че могат да кълчат кълки на чалга ритми.“Ти ще си ми, мацко, новата тупалка, твоето малко дупе плаче за бухалка. Не ми се оправдавай, че си много малка, че твоето секси дупе става за бухалка“, гласи част от текста на скандалната песен, снимана на изключително неподходящо място.Притеснително е, че директорката на Националната гимназия за приложни изкуства "Свети Лука" Лилия Балева не вижда абсолютно нищо грешно във факта, че "продала" двора за чалга клипа. Тя твърди, че ценностите на училището нямат нищо общо с фолк бранша, но пък гимназията се нуждае от средствата, за да транспортира творби на ученици за конкурс.

Коментари: 2

I
IrinaKK (2017/05/19 / 09:03)
Дарение от 200 лева!? Да бяха 2000 да разбера директорката, която УЖ иска да транспортира творби, но 200 лева могат да се съберат от всеки ученик по левче и готово! Според мен е недопустимо и неприемливо такъв тип музика и клипове да се случват в двора на което и да било училище, при това с участие на малки момиченца, които въртят дупета. И да според мен директорката има основна вина, че изобщо позволява това да се случва в училище, независимо от сумата, която ще се даде!!! За родителите, които са позволили, думи нямам !!!
K
Kalista (2017/05/19 / 08:02)
Относно двора е все тая според мен. Но е ужасно, че участват ученички, които не са все пак от танцово училище, та да проявим разбиране към амбициозните им подбуди да участват в клип към песен с много проблематичен текст. Че такива момичета и родители са се намерили е тъжно .. но отделно е малоумно и неприемливо, че ръководството е дало гласност и е допуснало да се стигне до там. Откъде ще разберат ученичките, че някоя събота ще се заснеме клип в двора на училището, ако не се даде гласност. А нужда от такава наистина не е имало. Все пак не е нищо положително.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.