Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 5 до 11 юни

Столичен куклен театър оцветява детските мечти в "Малко синьо и малко жълто"

„Малко синьо и малко жълто“ е заглавието на най-новото представление (за деца над 3 год.) от репертоара на Столичен куклен театър, чиято премиера ще бъде на 2 и 3 юни от 17:30 часа...

Events преди 6 години

„Малко синьо и малко жълто“ е заглавието на най-новото представление (за деца над 3 год.) от репертоара на Столичен куклен театър, чиято премиера ще бъде на 2 и 3 юни от 17:30 часа.

Малкото Синьо и Малкото Жълто са най-добри приятели – играят заедно, заедно ходят на училище, неразделни са. Един ден те се прегръщат... и стават зелени. И тогава вече никой не може да ги познае и не иска да бъде с тях, защото са различни... През динамичната игра на цветовете, малки и големи зрители ще се изправят пред много важни въпроси – за приятелството, за различията, за идентичността.

Листът хартия е една от основните и най-креативни детски площадки! Това е място за проучване, креативност, въображение и учене. Това е мястото, където детето за първи път се докосва до изкуството.

Вземете и вие лист хартия, и създайте своя куклен спектакъл за малкото синьо и малкото жълто. И не забравяйте малкото зелено!

Режисура и сценографско решение – Миха Голоб (Словения)
Музика – Васко Атанасовски (Словения)
Участват: Стефан Димитров и Стоян Дойчев или Румен Гаванозов и Румен УгринскиMore Events