Черният призрак на Килиан Хенеси

Демоничен, екзалтиращ и артистичен, но при това и без да е лишен от комерсиална жилка...

Демоничен, екзалтиращ и артистичен, но при това и без да е лишен от комерсиална жилка, Килиан Хенеси в началото на май представи новия изтънчен аромат Black Phantom. За неговото сътворение внукът на създателя на LVMH се е вдъхновил от видение на скитащ по моретата пиратски кораб призрак с пуснати платна, напоени с екзотичен аромат.

Black Phantom by Kilian е гурмански аромат и главната роля в него е дадена на кафето, което Хенеси и неговият съавтор, французойката Сидони Лансесер, щедро са подправили с ром и горчив аромат на бадем.
Получава се шоколадов десерт с ром, носещ благородното леко горчиво послевкусие и невероятно притегателен и дори малко съдбовен шлейф, който околните сто процента ще забележат.

За да подчертае сладостта и порочността, Хенеси е добавил сочна захарна тръстика и гъсто кремаво сандалово дърво, карамел, хелиотроп и окуражаваща композиция от явански ветивер. С една дума, миксът се е получил магнетичен и порочен.

„Привличат ме съблазнителните, бунтарските и просто безсрамни вещи“, казва Хенеси.

Флаконът е заключен в лакирана кутия с изображението на смеещ се череп, напомнящ надгробната плоча в явански стил и е допълнен с надписа „Memento Mori“, което означава „помни за смъртта“, затова не забравяй да се наслаждаваш на всеки миг от живота.

„Ние сме длъжни да сме опиянени от живота, така както се опияняваме от чувствения аромат, подаряващ ти мимолетна наслада, която не може да бъде продължена, а можем само с дълбока усмивка да си спомняме за нея“ – счита Хенеси, но никак не е трудно да се съгласим с него.

За истинските привърженици на ароматите by Kilian има още една приятна новина – в по-наситените версии на Еxtreme са пуснали флакони Good Girl Gone Bad и Straight To Heaven, White Cristal.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.