Следва

MFW Пролет/Лято 2018: Gucci

MFW Пролет/Лято 2018: Atsushi Nakashima

“Обединение” е не просто името на колекцията на Atsushi Nakashima за Пролет/Лято 2018-та, но и още същинската концепция, заложена в нея.

Runway преди 6 години

В ярка палитра от червено, каки, розово, синьо и жълто, отделните елементи от едни от най-често използваните в ежедневието елементи от гардероба оживяват, за да ни направят свидетели на една дизайнерска интерпретация на възраждане. Тренч, парки, деним якета и суитчери се разпадат част по част, за да бъдат съединени наново в смел микс от нови, по-смели елементи, свободно падащи около силуета.

“Обединяването” на получилите се вследствие елементи става с помощта на грубовати на вид ципове, разположени на очакваните, но не само места - по талията като колан; отстрани на полата вместо цепка...

Цялата колекция в галерията горе>>>


More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 2 седмици

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.