Следва

Танцовото представление „Сезоните на Япония"

Приключенията на Рапунцел и разбойника

Анимационният сериал „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, базиран на филма на анимационното студио Уолт Дисни, започва по Дисни Ченъл България през октомври

Movies & TV преди 6 години

Дисни Ченъл обявява премиерата на продукцията „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, анимационен сериал за деца и техните семейства, базиран на пълнометражния филм на Уолт Дисни. Премиерата на продукцията е на 2 октомври, понеделник, от 17:00 часа по Дисни Чанъл. Новите епизоди ще се излъчват от понеделник до петък от 17:00 часа с повторения на същия ден от 21:00 часа и на следващия ден от 09:30 и 13:00 часа.
Действието в сериала разглежда периода между пълнометражния филм от 2010 година и краткия филм от 2012 година „Рапунцел и разбойникът завинаги“. Рапунцел се запознава с родителите си, кралството и хората от Корона. Нейният неудържим дух и естествено любопитство за света я водят до осъзнаването, че тя има много да научи преди да приеме кралската си съдба.
Тя със смелост отлага коронацията си и се впуска в страхотни приключения за ужас на краля, който след като изпуска детството на Рапунцел, трябва да приеме, че дъщеря му сега е независима, млада жена. В приключенията на Рапунцел ще се включат Юджийн, смелият хамелеон помощник Паскал и конят Максимус, който не си пада по глупостите, както и сладките кръчмарски бандити и новодошлата Касандра - здрава като нокти слугиня, която става довереник на Рапунцел.
В подготовката за премиерата на сериала, на 23 септември от 11:30 часа Дисни Ченъл представи своя оригинален филм „Рапунцел и разбойникът: Преди завинаги“, който показва Рапунцел, която се сблъсква с новите отговорности на принцеса, както и с прекалено покровителствено настроения ѝ баща. Рапунцел от все сърце обича Юджийн, но не споделя неговото желание незабавно да се ожени и да се установи между стените на замъка.
Продуциран от Disney Television Animation „Приключенията на Рапунцел и разбойника“ е развит от ветераните в анимацията Крис Зоненбърг като изпълнителен продуцент и надзорен директор и Шейн Пригмор като ко-изпълнителен продуцент и криейтив директор. Джейс Ричи („Костенурките нинджа“) е редактор на историята. Знаменитата Клейр Кан, която е надзорник на анимацията в пълнометражния филм, сега конскултира в развиването на сериала. Носителят на награда „Еми“ Кевин Клиш („Рапунцел и разбойникът: Завинаги“) е оценяващ композитор.


Дисни Ченъл България

Дисни Ченъл е 24-часов канал, посветен на деца между 6-14 години и техните семейства, представяйки микс от популярни сериали като Аз съм Луна, Групата на Алекс и Най-добри приятели завинаги, както и анимирани серии като Елена от Авалор, Любимката на звездите и Mickey Shorts, включително и филми на Дисни Ченъл като Детегледачки в акция и Наследниците. Дисни Ченъл България е и дом на продукции на Лукас Филм (Междузвездни войни: Бунтовниците, Междузвездни войни: Freemakers Adventure) и Марвел супергероите.

Съдържанието на Дисни Ченъл подкрепя ценностите, които подпомага децата да посрещат предизвикателствата на живота, окуражава ги да вярват в себе си, да сбъдват мечтите си и да прекарват време със семейство и приятели.

Дисни Ченъл България стъпи на пазара у нас през 2009 година и е сред трите най-предпочитани детски канала*.

*Източник: MediaResearch / Ad Wind Kite, деца между 4 и 14 години.

 

 

 

More Movies & TV