Следва

Resort 2018: Balenciaga

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Тбилиси

null

Street Style преди 6 години

Грузинската модна сцена, като термин, звучи малко странно за мнозина, но разбира се, тя съществува и е толкова безобразно фешън необятна, че сме влюбени в нея.

Брандът Vetementsin, утвърждавайки нови стандарти в модната индустрия, привлича още и още внимание към събитието, а седмицата на модата в Тбилиси всяка година се радва на много по-голямо внимание от публика, редактори, купувачи, модни фенове.

Ние пък отделяме заслуженото внимание на стрийт стайла, който е преплетен в няколко различни теми. В комбинациите по улиците на Тбилиси преобладават oversized палта, увеличените по обем маратонки, светлите и ярки цветове като light motive на тъмното и студено време. Контрастът между цветовете не е единствен, впечатляващ е и този между спортния шик и супер елегантните и нежни изделия от фини материи като актуална тенденция този сезон. Следвайки усещането им за вкус и начина на презентиране на шик outfit отговарящ на тенденциите, на нас ни остава само да оценим в снимките по-долу>>>


 

More Street Style

The Best Street Style: Седмица на мъжката мода в Милано Пролет/Лято 2025

Street Style преди 4 седмици

Това е сезонът на класното мъжко облекло, изобилстващ от велики попадения от улиците на Милано, докато там течаха буквално допреди часове ревютата мъжка мода Пролет/Лято 2025 на най-големите италиански дизайнери.  

Скандинавките са друго нещо! Тоалетите им само за седмица

Street Style преди 2 месеца

Седмица след седмица нашият стилов радар сканира всеки моден момент – от червения килим до откровени домашни снимки, вкл на най-стилните звезди в скандинавския регион. Следват „най-добре облечените“ от последната седмица.