Madame Figaro в новия си брой

Абсолютно забравете за дните, часовете, деловите срещи! Не обръщайте внимание на кризата! Време е за блаженство! На 276 страници Madame Figarо...

Да живее ваканцията!

Абсолютно забравете за дните, часовете, деловите срещи! Не обръщайте внимание на кризата! Време е за блаженство! На 276 страници Madame Figarо натисна на пауза бутона на лудия ритъм и се отдаде на сладостта на живота. И се опита да не изпусне нито един дейтайл от това, да преживеем със стил и забавлявайки се едно незабравимо лято.

Ваканцията е пътуване, дестинации, които чакат да бъдат посетени, куфари, пълни с какво ли не....
Madame Figarо предлага неповторимата атмосфера на рисувания от Дега и Тулуз Лотрек залив Сом в Северна Франция; дивата хубост на Калви, Корсика; чара на една дървена колиба в Уругвай... „Куфарът за лятото не е равносилен на преместване”, казва известната с изискания си стил Инес дьо ла Фресанж. Той трябва да съдържа базови дрехи и аксесоари и 1-2 по-шик неща. Имиджът на една дама се допълва и от стила на мъжа, който я придружава, и от начина, по който са облечени децата й. Madame Figaro напълни „куфара” си с прекрасни рокли, поли, панталони, тишърти, скулптиращи тялото бански, сандали, чанти, бижута, шапки, очила, часовници... „В багажа ни са скрити нашите страхове, очаквания, надежди”, казват психолозите. Начинът, по който приготвяте багажа си, показва много от личностните ви качества. Разберете повече за себе си...

Ваканцията е красота. За да не позволите нищо да засенчи почивката ви, вземете изпита си по бронзиране: решаването на UV теста е вашето разрешително за слънчев тен. Списанието ви запознава с живите води на лятото – последните ароматни предложения от козметичните марки за възвръщане на благоденствието. Всеки тип ваканция изисква специфична козметична грижа. На вашето внимание преставяме 4 козметични сета за 4 дестинации.

Ваканцията е време и за духа. В този брой Madame Figarо предлага повече от всякога срещи, разговори с интересни хора, истории, които си заслужава да знаете: Ноеми Леноар; Марион Котияр; Ан-Мари Гийон Крое – жената, която великият Рене Магрит е нарисувал далеч преди да я е виждал на живо; Одри Тоту и Ан Фонтен зад кадър в „Коко преди Шанел“; скандала, предизвикан от една гола снимка на Джаки Кенеди Онасис; историята на успеха на емблематични модни марки... Това са само малка част от четивата, които ще ви обогатят и ще осмислят стоенето под чадъра на плажа.

Ваканцията е и опитване на нови вкусове. Освен истинско гурме преживяване предлагаме и меню, помагащо на биологичния часовник и на организма да се адаптират бързо към новите условия.

Разбира се, можете да прекарате ваканцията и в града. Лежерно и със стил.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.