Следва

Днес църквата чества Преображение Господне

Tom Ford на широкия екран

Филмът на Том Форд – „A Single Man”, в който участват Колин Фърт, Джулиан Мур, Матю Гуд и Никълъс Холт, ще се появи за първи път на широк екран по време на фестивала за филмово изкуство във Венеция на 11 септември...

Events преди 14 години

Филмът на Том Форд – „A Single Man”, в който участват Колин Фърт, Джулиан Мур, Матю Гуд и Никълъс Холт, ще се появи за първи път на широк екран по време на фестивала за филмово изкуство във Венеция на 11 септември. Режисьор е Форд, а лентата се базира на романа на Кристофър Ишърууд, носещ същото име.

Действието се развива в Лос Анджелис през 1962, по време на Кубинската ракетна криза (Cuban missile crisis) и разказва историята на британски колежански професор, който страда след смъртта на дългогодишния си партньор.

„Историята е романтичен разказ за невъзможната любов, изолацията като неизменна част от човешките емоции и важността на малките неща и моменти в живота на човек”, споделиха продуцентите от Frade to Black.
Истинско, просто, в същото време заплетено и много, много житейско – типичният септемврийски край на лятото.
Ние го чакаме с нетърпение, а дотогава с пълна сила се запътваме към морето, за да съберем някой и друг спомен, момент или просто нещо, което кара сърчицето да трепне.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.