Следва

Годишен ХОРОСКОП 2018: РИБИ

Годишен ХОРОСКОП 2018: ВОДОЛЕЙ

2018 г. ще бъде много успешна за вас, особено в професионален и финансов план. Всяко ваше желание в това отношение ще има своя шанс да се сбъдне, но ще трябва да работите упорито, да поемате много инициатива и отговорност…и това ще ви харесва!

Astro преди 6 години

Работа, кариера и бизнес

Вие искате да поставите ново начало пред себе си, в което ще бъдете по-добри. Усъвършенстването ви в професията е една от главните ви цели. Тези от вас, които са решили да сменят работното си място или цялата си насока в професията, могат да разчитат на благоприятното влияние на звездите.

Други, които се чувстват добре на старата си длъжност, могат да очакват издигане или укрепване на позицията си. Това ще ви даде много нови възможности и блага.

Първата половина на годината е най-успешна за вас. Тогава сте най-продуктивни и смели. В края на годината, особено през ноември и декември, също ще имате невероятни попадения в професионален план. Просто някои периоди са по-благоприятстващи от други.

Предприемачите могат да се изправят пред сериозни въпроси, касаещи техните партньори в бизнеса. Причината за това ще е несъгласие, което ще трябва да бъде решено чрез компромис, проявен от едната страна. Тези конфликти са по-вероятни през лятото. Опитайте се да намерите възможно най-„безболезнения“ вариант. Вашите сделки трябва да бъдат изготвени правилно, а вие бъдете внимателни към дребните неща. Малките подробности често се оказват препъникамъкът на всичко. Тези предпазни мерки ще ви спестят много излишни проблеми.

Пари

Финансовото ви състояние през годината е много добро. Парите ви ще идват редовно, а и ще се увеличават значително, тъй като вие самите се стараете за това. Ще имате късмет да получавате доходи според заслугите си. Най-добрите месеци в това отношение ще бъдат февруари, март, юни, юли и ноември.

Ако имате повече разходи, по което и да е време на годината, то те ще са свързани с някакъв род проблеми, които трябва да решите бързо, за да не продължават да бъркат в джоба ви редовно.

Любов и семейство

Тъй като годината ще бъде по-скоро професионално ориентирана, личният живот може да бъде малко ощетен. Това, разбира се, има как да се предотврати, но ще ви коства много усилия, за да откривате баланса.

Някои от вас ще бъдат поставени на кръстопът – ще трябва да избират или професионалния успех, или връзката си. За много от вас 2018 г. ще означава прекратяването на романтичните отношения с партньора. Това обаче може да има и своя положителен аспект. Защото онези, които наистина си заслужават времето и вниманието, никога не биха поставили ултиматум, а ще ви подкрепят във всяко едно отношение. Тайната рецепта е да не злоупотребявате с търпението и толерантността на партньора си. Оттам нататък: ще останат онези, които наистина ви обичат.

Необвързаните ще жадуват за нови страсти. Тези, които не могат да си представят живота без любов, ще я търсят целенасочено. Истината е, че в това отношение трябва да се оставите на течението. Любовта идва тогава, когато най-малко очаквате. А в това отношение Водолеите ще бъдат късметлии през 2018 г.

В семейството ви може да има проблеми и спорове, свързани с недвижим имот. Това вероятно е свързано с неразрешен проблем в миналото, който обаче сега трябва да намери своя отговор, иначе отношенията ви може да се разпаднат изцяло.
При много от вас отношенията с роднините ще бъде нормално – без изненади, но и без излишни скандали.

Здраве

През цялата година имунитетът ви е достатъчно силен, за да не се страхувате от боледуване. Допринасяйте към това с повече сън и почивки – особено когато се претоварите от работа. Почивката на ума е една от най-важните. Ако следвате това златно правило, то ще вършите всичко много по-успешно и продуктивно.

More Astro