Следва

Кока-Кола ХБК България лансира страхотния вкус на Costa Coffee на българския пазар

Дневен ХОРОСКОП - 10.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда се изисква да контролирате повече емоциите и неочакваните си капризи и желания; ще трябва да преодолеете неприятности или противоречия с жена, които няма да ви изненадат. Любовната ви връзка ще премине през емоционално труден момент, но това ще стабилизира отношенията ви или ще задълбочи различията помежду ви. Всичко зависи от това как приключвате деня с любимия човек. Денят носи неприятни новини за мъж, когото познавате.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще изкарате късмет с парите или документите за работа. Денят ще бъде благоприятен за закупуване на стоки, изпращане или получаване на пратки и др. Изненадата в сряда ще бъде свързана с важно за вас събитие, което ще ви помогне да започнете важна промяна днес или в следващите няколко дни.

Телец, Дева, Козирог: сряда носи доста ангажименти, които не бива да се отлагат. Четвъртък ви носи нови отговорности, така че задължително завършете задачите си днес. Ако пътувате днес, ще трябва да преодолеете някои проблеми, свързани с транспорта или хората. Сряда обещава повече работа с документи или обмен на кореспонденция, телефонна комуникация и други.

Близнаци, Везни, Водолей: днес е важно да се адаптирате по-бързо към промените или неочакваните срещи, които настъпват. Материалните ви интереси ще се развият благоприятно за вас, както и контактите ви с хора от различни разстояния. Днес ще можете да осигурите по-добър домашен комфорт, както и да се насладите на паричен приход. Не пренебрегвайте сънищата или интуицията си.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще изпитате разочарование от думите или действията на човек, с когото имате близки отношения. Събитията в живота на близка жена вероятно ще провокират конфликтни чувства у вас. Сряда ще бъде благприятен ден за работа или бизнес, стига да не си боравите с трикове или манипулации. Конфликтите днес ще имат неприятно развитие (там, където се появяват) - избягвайте ги.

More Astro