Следва

Обичта на известните: Селена & Джъстин в Ямайка

Любовен Зодиак: РИБИ

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

РИБИ (20.02 – 20.03)

Как обичат

В любовта Рибите търсят вдъхновение. Те ще го търсят по всевъзможни начини. Понякога това означава да ви въвличат във всевъзможни „спектакли“, които обаче за тях имат някаква цел. Те откриват своите „малки истини“ по особен път.
Рибите умеят да бъдат съсредоточени върху заслугите си. Те са наясно със себе си и това, което могат. Затова, ако нямат равнопоставен на тях партньор, те няма да се чувстват на място, защото през цялото време ще съзнават превъзходствата си спрямо него.

Рибите преследват идеали в любовта. За тях самата есенция на любовта е идеалистична, затова и в партньора си те търсят удовлетворение на този свой идеал. Това крие рискове Рибата да бъде влюбена по-скоро в идеята за вас, отколкото в самите вас. Колкото са наясно със себе си, толкова Рибите могат да бъдат в заблуда за другите. Затова, ако започвате отношения с човек, роден под знака на Рибите, трябва да бъдете открити с тях относно това, което сте. Не се опитвайте да угаждате на това, което те искат да видят и чуят, колкото и да ги харесвате. Нека видят истинския ви характер и сами да решат дали това може да се получи. Само така можете да имате добри и дългосрочни отношения с Риби.

Рибите са привлекателни натури. Те имат множество почитатели, което понякога ги кара да се поддават на изкушението, впускайки се в мимолетни връзки и страсти. Скоро обаче, когато видят, че човекът срещу тях не отговаря на високите им очаквания, Рибите захвърлят цяла си нежност и внимание и се оттеглят.
Те са емоционален зодиакален знак, така че, ако имате връзка с Риби, то ще се изненадате от изобретателността, свежестта и вдъхновението, с които ще бъдете обгърнати покрай тях. Очакват ви невероятни срещи и запомнящи се изживявания.

Как да ги обичаме

Идеализмът на Рибите често им пречи да се разкрият напълно в една връзка. Идеалът им налага някакви граници, които ги карат да крият определени свои черти, както и да се опитват да скрият и някои ваши, за да не се развали магията и мистиката на цялото чувство. Затова, когато една връзка стане по-сериозна, Рибите сякаш правят една крачка назад, притеснени, че може нещо да разруши перфектните отношения. Затова правилният подход, когато сте във връзка с Риби, е да им оставяте свободно пространство. Те трябва да знаят, че са свободни „да плуват в морето“, а не са приклещени в аквариум. Така те ще се отпуснат, а вие ще имате шанса да им покажете, че ги харесвате такива, каквито са и че не искате да сте във връзка с илюзия, а с истинска персона. Това важи и за вас – не оставяйте Рибата да налага представите си върху ви. Вие трябва да се разкривате – бавно, внимателно и деликатно – за да опознаят характера ви и да се успокоят, че нямате скрита томахавка.

Подкрепяйте Рибите в техните хобита. Както казахме, за тях вдъхновението е от първостепенно значение както в живота, така и в любовта, затова те няма да искат да бъдат ограничавани от нещата, които обичат. Нещо повече – те ще искат да станат „съучастници“ във вашите вдъхновения. Не е достатъчно да не ги спирате в техните страсти - и вие самите трябва да имате свои. Иначе няма да представлявате никакъв интерес за тях. Рибите искат да научават нови неща от вас, а вие от тях. Взаимното допълване е идеалната връзка.
Колкото и да си падат по вдъхновението и опитването на нови неща, Рибите са и отчасти традиционалисти. С тях трябва да постигнете смес от екстремност и практичност. Това са две крайности, които не всеки може да удържа, но хората, които не могат да се справят, нямат място в сърцето на Рибите.

Що се отнася до секса, Рибите се нуждаят от това да знаят, че са се справили добре. За тях не е важно само личното им удоволствие, но и вашето. Затова не пестете поощренията и хвалбите си към тях. Това важи и в останалите аспекти на връзката ви – ако сте загубили ума си по тях, кажете им го. Те ще се радват да чуят това.
Трябва да откриете идеалния баланс между забавата и сериозността. В леглото за Рибите няма място за хумор, уви, в останалите ситуации, те обичат да се забавляват.

Как се разделят с партньора си

Рибите са меки и търпеливи натури. Когато те са влюбени, затварят очите си за недостатъците на партньора си, които започват да изплуват все по-ясно. Ако други зодиакални знаци веднага ще повдигнат въпроса или директно ще си тръгнат, то Рибата ще затвори очите си, ще запуши ушите си и няма да каже нито дума.
В някакъв момент Рибите започват да се страхуват. Те си задават множество въпроси: „Може би трябва да сменя подхода… Къде ли сбърках, че се държи така? Дали не драматизирам нещата?“… И така, докато техният партньор продължава да прави всичко, което не трябва.

В определен момент Рибата започва да изразява предпазлив протест срещу всичко това. Тя ще направи деликатна забележка или просто ще каже: „Така ми харесва сдържаността в теб“, за да може да поласкае човека срещу себе си и да го накара да стане по-сдържан в действителност.
Но идва време, в което Рибите не могат повече да намират оправдания за всичките ужасни действия на половинката си. Те мразят да протестират, обичат спокойствието и разбирателството в отношенията. Ето защо, ако в ситуацията се е стигнало до протест от страна на Рибата, то тя се чувства истински неудобно. Но това неудобно чувство започва да се натрупва все повече и повече, докато в един момент стане нетърпимо. Рибите може да са изключително търпеливи, но не се ли промени нещо, търпението им не просто се изчерпва, а се заменя с ярост. Изведнъж те ще вземат рязко решение, което ще бъде окончателно: „Събирай си багажа“, „Аз бях дотук“ или „Развеждаме се!“. Тук Рибата вече е дълбоко обидена и не може да чака нито миг повече. Ако по някакъв начин се продължава изпиването на нервите й, Рибата дори ще иска да си върне тъпкано за всичко това. Рибите ще ви прободат по най-болезнените места, нападайки ви точно там, където сте слаби. Думите и действията им ще бъдат остри, но не забравяйте, че вината за това 90% от случаите е изцяло на партньора им, тъй като Рибите са изтърпели твърде дълго лошо отношение и неразбиране, като са се старали да подхождат деликатно. Накрая обаче нямат задръжки да ви кажат всичко.

More Astro