Kакво ще се яде на Оскарите?

Kакво ще се яде на Оскарите?

И тази година не ни поканиха на Оскарите, за да разберем дали наистина става дума за толкова вкусни ястия или не.

Знаем си, че Оскарите са крешчендото на сезона на наградите, като всички останали събития играят ролята на подготовка за най-бляскавата вечер. След връчването на наградите, Холивуд се събира на афтър парти да яде, сякаш не е виждал храна. Всяка година селебрити готвачът Wolfgang Puck открива някои от специалитетите, които ще "обслужат" гладните усти на 4 март. Менюто предлага всякакви фантастични неща - от хапки до десерти – безупречно аранжирани в гламурна поезия на снобизъм.

Гостите в Ray Dolby Ballroom ще се наслаждават на над 60 различни ястия. Селебритито ще започне с гурме маратон на скулптуриран леден бар, обиколен от деликатеси, между които парфе хайвер, покрит с 24 каратово злато, кралски раци, омари и миди.

За месоядите предпочитатели ще има говеждо месо, аранжирано с черен ориз, заедно с малки такос с подправки. Любителите на паста ще вкусят зимен трюфел с печено сирене, или домашно приготвен спанак с английски грах, лук и печени домати.

Десертите продължават в същата тема, но в шоколадово изобилие. Розово-малинови торти, „Mocha Beehive“ от черна шоколадова черупка, течен мед, маскарпоне мус, плюс френски макарони във всеки вкус, който можете да си представите.

И ако това не е достатъчно, 7000 мини шоколадови Оскара чакат гостите. Всички останали след партито пищни храни ще се отправят директно към различни хранителни банки, за да нахранят стотици хора в нужда. Да бъдем скромни, искаме само шоколадовите оскари, please. Е, не само, де.
  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.