Рециклирани дрехи с имена на засегнати от бедствия райони с изложба

Рециклирани дрехи с имена на засегнати от бедствия райони с изложба

Първата модна колекция от дизайнерски рециклирани дрехи, носещи имена на засегнати от урагани, земетресения и наводнения райони по света...

На 17 април от 19.00 ч. Empty Your Wardrobe, заедно с модния дизайнер Мелинда Хубин/Concorzia ще представят под формата на изложба, селектирани модели от колекцията ЗОВВ в Арт Галерия Gifted Sofia.

Моделите от колекцията са избрани да носят имена на засегнати райони, над които са нанесени огромни щети от различни стихии - урагани, силни ветрове, земетресения и наводнения. Неслучайно, те са кръстени на изстрадали и опустошени места, за да предизвикат интерес и подбудят всички нас да потърсим причините за тези последици.

Четири елемента оформят линията на ЗОВВ - Земя, Огън, Вода и Въздух . ЗОВВ е естествено продължение на събитията за размяна на дрехи “Въртидрешка”, които осъществяват организаторите от Empty Your Wardrobe. Колекцията е създадена от единични дизайнерски модели, изработени от трансформацията на дрехите, които не намериха своя нов собственик на предходните събития.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.