Следва

Красота от природата: Homemade здрава & блестяща кожа

Най-красивите бюти визии от Met Gala

Dare to dare...

Celebrity beauty преди 6 години

Идният понеделник ще се нагледаме на какви ли не визии минали по червения килим на най-дългоочакваното модно събитие за годината.

И преди вече да започнем да залагаме каква вдъхновена от небесните тела и католческото въображение рокля ще облече Амал Клуни или пък Риана, обръщаме поглед назад - към най-интересните бюти визии, които са ни показвали звездите през изминалите години на бала на Института за костюми MET.

Красотата пречупена през призмите на Бионсе, Кейти Пери & още - в галерията горе>>>

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 седмица

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"